Miles15 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Moze ktos się juz z tym spotkał.Usunąłem zolty trojkacik. Trojkącik na starcie. Zzerowałem licznik ( jig) ..... Logo samsung s2 sie pojawilo bez trojkat. Super.Za kolejnym razem jest tylko czarny obraz a po 15 sekundach telefon dziala i to dziala perfekcyjnie. Przy wylaczaniu logo jest.Nie da rady wejsc do recovery chodz rom instaler pokazuje ze jest wgrany. Tak samo do download.Odin przy wylaczonym nie wykrywa. Po wlaczeniu a i owszem wszystko jest. Jakies sugestie???Ps. Zaczne od nowa od jednoplikowego pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jak sprawa wygląda>?A przez terminal wchodziłeś do tych trybów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Szkudlarek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zrób wszystkie Wipe, zainstaluj system z Odina i wyzeruj licznik, powinno pomóc /Sorki Przywróć ustawienia fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Miles15
Moze ktos się juz z tym spotkał.
Usunąłem zolty trojkacik. Trojkącik na starcie. Zzerowałem licznik ( jig) ..... Logo samsung s2 sie pojawilo bez trojkat. Super.
Za kolejnym razem jest tylko czarny obraz a po 15 sekundach telefon dziala i to dziala perfekcyjnie.
Przy wylaczaniu logo jest.
Nie da rady wejsc do recovery chodz rom instaler pokazuje ze jest wgrany. Tak samo do download.
Odin przy wylaczonym nie wykrywa. Po wlaczeniu a i owszem wszystko jest.
Jakies sugestie???
Ps. Zaczne od nowa od jednoplikowego pit
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi