BR4KUS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 CyanogenMod 11 CyanogenMod 11, system znany chyba wszystkim zaawansowanym (i nie tylko) użytkownikom systemu Android.Instalacja systemu:1/Sflashuj kernel (boot.img) z zip`u z ROM`em2/Zainstaluj GApps3/ Wejdź do TWRP Recovery4/Wykonaj Wipe Data i Cache5/Zainstaluj zip6/Zrestartuj telefon7/Gotowe! Znane błędy:-Radio FM-Tagi NFC-A2DP Download: Stable Builds: http://builds.hubdroid.com/cm11/stable/final/pepper/Nightlies Builds: http://builds.hubdroid.com/cm11/nightlies/final/pepper/(Osobiście preferuję instalowanie 'tygodniowych' wersji, są częstsze aktualizacje, wersja Stable zawiera pliki ODEX!) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablosss Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam . Mam problem. Nie moge uruchomić wifi. przycisk w ustawieniach jest nieaktywny. Ktoś jakąs rade na to ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To dziwne bo autor nic nie wspomina o nie działającym WIFI. Spróbuj jeszcze raz zainstalować oczywiście najnowszą wersje wraz z full wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 zły kernel.W temacie powinno być wymienione jaki jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablosss Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki Panowie. Świerzak jestem i jak zawsze coś zepsułem. WiFi już działa. Teraz mam tylko problem z podłączeniem do kompa: nie mogę w żaden sposób podłączając telefon do kompa dostać się wprost do karty pamięci (tak dla kwoli: działam na CrunchBang Linux) udało mi się raz żeby wyświetliło na ekranie wybór trybu pracy na podłączonym USB , wybrałem pamięć masowa i na tym przygoda się skończyła komunikat z wyborem nie pojawił się już ani razu a podłączając telefon pod kompa mogę jedynie kliknąć przycisk podłącz w trybie USB iii mam dostęp do pamięci wewnętrznej użytkownika. Jakaś mała pomoc? i dziękuję za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tryb debugowania uruchomiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi