eitheer Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wydaje mi się, że jest to KitKat 4.4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMAJSTER Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 ok. dzięki zainstaluję jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafycik Kk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pobieramy ROM i aktualizację i wrzucamy je na kartę pamięciNastępnie wyłączamy telefonWłączamy recoveryWykonujemy pełne wipe systemuKolejno wchodzimy w mounts and storageInstall zip/ toggles signaturesWyszukujemy teraz rom poprzez install zip from sdcardPotwierdzamy, iż chcemy zainstalować ROM (YES)Czekamy na wgranieTeraz powtarzamy krok 7 i 8 do pliku aktualizacjaCzekamy aż się wgraWykonujemy rebootKoniec "Kolejno wchodzimy w mounts and storage" chodzi tu o formatowanie systemu ? żeby go całkowicie usunąć a potem wgrać nowy system ? a można pominąć ten krok ? "Install zip/ toggles signatures" nie wiem co to robi, jak to działa i do czego to jest ? w cwm sprawdzałem tylko i pokazywała się informacja o wlączeniu i wyłączeniu tego tylko co z tego jak nie rozumiem do czego to jest .. xdmoje doświadczenie z wgrywaniami romu jest takie tylko że bawiłem się odinem i wgrywałem cwm i rota, i nigdy nie wgrywałem romu przez cwm więc mam parę pytań Dobra, wgrałem ten rom. Moje pierwsze wrażenia :minusy -Touchwiz do kitu, na ekranie pokazuje mi dwie karty (ekran startowy tam gdzie dodaje sie widgety itp) a działa tylko jedna karta i gdy chcę przełączyć na tą drugą kartę to nie mogę bo wywala mnie na pierwszą kartę - w ustawienia/więcej gdy chcę wejść w zakładkę Superuser wywala mnie do pulpitu- nie działa mi widget google- na telefonie nie ma żadnej przeglądarki- nie ma sklepu play, a jak próbowałem instalować z 5 różnych wersji to żadna nie dzialała - robiłem testy programem antutu benchmark. Na stockowym romie wynik : 21595 a na turbotrendzie wynik to 21303 czyli stock room jest lepszy od przerabianego ?! wtfNa samym starcie jesteśmy odcięci od świata bo nie ma sklepu play, nie ma jak pobrać facebooka i przeglądarek i wgl niczego (pozostaje wrzucać z komputera wszystkie apki i to najbardziej wnerwia Plusy-touchwiz płynnie chodzi poza tym nic nie znalazłem :-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLASH PLAY (GAMES) Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Bardzo wygodna klawiatura ale jak ktoś bymógł podać przyczynę buga że oglądam lub coś robie i nagle ekran mi się wygasza i nic ne moge zrobić.Serdeczne pozdrawiam urzytkownikuw samsung galaxy trend plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMAJSTER Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Koledzy mam problem wgrałem go, ale po uśpieniu telefonu i włączeniu go ekran tak jak by pękł i nie można nic zrobić :/ tylko uruchomienie ponowne coś da :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @MaestroDJDaniello to znaczy? dotyk Ci wtedy nie działa tak?zrób wipe cache oraz dalvik, w każdym razie nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morderca5998 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Szukam testera do mojego przyszłego moda Theme S dla galaxy trenda plus Zainteresowani niech piszą na privNieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 mógłby ktoś updatować link? bo na tej stronie nie pobiera mi się plik, i jest głowna strona o dodaniu pliku na tą stronę ; ) nie idzie z tej strony pobrać ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 linki padły, może ktoś zrobi mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No, fajnie by było. ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 proszę https://mega.nz/#!8cITlD5T!9BmX2O24RbeOkmFCKslgIdcb0JB17raRL0Glk_OulCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Thx ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fus ioN Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak naprawić te blokadę ekranu. A mianowicie to że po zablokowaniu nie da się odblokować go . Ogarnął ktoś już to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Widocznie bug modu .. Pobierz jakas apke do blokady ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 @up2 teź tak mam.i instaluje innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Mam problem, wlasciwie gdy wygasz ekran, a potem odblokuje to widać szary ekran i nic nie da się zrobić. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jest to bug romu wiec nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Więc jak to jest ten ROM jest bezużyteczny? Nie ma jakiegoś sposobu na pozbycie się tego szarego ekranu? Jeśli nie ma, to możecie podać nazwę jakiegoś innego romu który jest szybki jak ten? Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Chyba tak, trzeba czekać na poprawkę i nie polecę innego romu,bo niemam tego tele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Krzeszowski Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, mam problem a mmianowicie: rom zainstalowalem wszystko z godnie z instrukcją poszło bez problemu lecz do czasu az zablokowalem ekran, ekran zaczął migać na szaro i nic z tym nie da sie zrobić ponowne wgranie roma nie pomaga reboot systemu nie pomaga, macie jakieś pomysły co z tym zrobic ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Spróbuj oryginalny rom wgrać i zobaczyć czy będzie to samo a tak wgl czym wgrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKajzerGaming007 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czy nastąpiła aktualizacja tego romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Polecam wgrać CM 12/13 (dostępne na forum) ten Rom porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi