Wiem, wiem temat wałkowany 500 razy, lecz ja do teraz pewny nie jestem :-/ chciałbym wgrać inny kernel bo na stockowym i ROMIE z Andoird 2.3 się muli. Posiadam model 11W33, chciałbym aby jakoś ten telefon chodził, lecz na razie bez zmiany kernela to kicha jest :-( Czytałem trochę i chyba wszystkim się udało odblokować botoloader z 11W33 co wy o tym sądzicie warto próbować ?
Pytanie
RockX
Wiem, wiem temat wałkowany 500 razy, lecz ja do teraz pewny nie jestem :-/ chciałbym wgrać inny kernel bo na stockowym i ROMIE z Andoird 2.3 się muli. Posiadam model 11W33, chciałbym aby jakoś ten telefon chodził, lecz na razie bez zmiany kernela to kicha jest :-(
Czytałem trochę i chyba wszystkim się udało odblokować botoloader z 11W33 co wy o tym sądzicie warto próbować ?
Top użytkownicy dla tego pytania
38
38
Popularne dni
8 Wrz
75
9 Wrz
1
Top użytkownicy dla tego pytania
jankessster 38 odpowiedzi
RockX 38 odpowiedzi
Popularne dni
8 Wrz 2014
75 odpowiedzi
9 Wrz 2014
1 odpowiedź
Popularne posty
jankessster
czytasz tamten poradnik ? Bo chyba nie masz wyraźnie napisane w punkcie 6 b b. Jeżeli widzisz w miejsce ??? jest "SEMC" - będziesz korzystał z msm7227_semc.cmd więc zgodnie z tym poradnikiem odpalasz
jankessster
to łam
jankessster
no i udało ci sie czy nie ?
Opublikowane grafiki
75 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi