NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 http://gapps.cyanogenmod.pl Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka222 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Neo twój link mi nie działa, a gappsów dalej pobrać nie mogę . Zarzuci ktoś działający w 100% link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Działa link http://gapps.cyanogenmod.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka222 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tylko które wybrać dla tego ROM'u ? Cyanogen 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tu masz link do gapsow http://licznik.cyanogenmod.pl/click.php?id=gapps-kk-20140105-mini-signed A tu do romu https://goo.im/devs/liquidsmooth/3.x/codina/Nightly/LS-KK-v3.2-2014-08-14-codina.zip I klikasz "download now" Dla cm12 nie ten link co podalem, ten link co dalem to jest do cm11 , posilkowalen sie nazwa tematu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojka222 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 I dziękuje ślicznie Panu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub1222 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam, wie może ktoś jak dodawać ekrany? Bo jak na razie mam tylko jeden. Nie znalazłem nigdzie opcji :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Przytrzymaj palcem na ekranie głównym powinno się pojawić coś co Cię nakieruje. Jeżeli jednak nie znajdziesz nic w sklepie znajduje się coś takiego jak launcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zmien launcher np na Apex jesli nie chce Ci sie szukac gdzie to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub1222 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Na stronie głównej są tylko opcje: tapety, widżety oraz ustawienia.Nie chcę instalować launchera z appsów, wolę pozostać przy typ standardowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Uszczypnij ekran powinnes miec te polpity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dobra wiem. Pewnie jest tak. Jak masz jakąś ikonę na pulpicie to przytrzymujesz są i przesuwasz tak jakby na nowy ekran się dodawało. TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub1222 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nope, próbowałem wszystkiego, z mojego 4 letniego androidowego doświadczenia i nic nie działa. Chyba pozostaje pobranie launchera :/ Edit. : Pawliniak, nie działa Spotkał się ktoś z nie działającym internetem mobilnym? Wi-fi śmiga elegancko, natomiast internet mobilny już nie. Robiłem reinstall rom'a ale to nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoGi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam, Jesli chodzi o usowanie ikonek z pulpitu to trzeby przytrzymac ikonke i przesunac do gory az sie zrobi czerwona i wtedy puscic i sie usowa:) tez sie wiele z tym nameczylem zeby to rozkminic:) a chcialem was jeszcze zapytac, czy faktycznie w 99% macie spolszczone menu?bo ja szczerze powiem ze jak mam w 85% to max:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 @Jakub1222 apn'y wgraj, widocznie ze nie masz wgranych, bądź to mankament cm'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Pi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam, co do tego romu śmigał mi dosyć długo na telefonie ale musiał wylecieć z powodu ciagłych problemów.Chodzi przedewszystkim o ciagłe resety telefonu których nie mam nawet na wersji alpha slimlp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @Ja Pi wiesz co? ja osobiście mogę Ci polecić cm10.2 od TeamCanicja na ace 2, jak miałem ten telefon to byłem zadowolony z tego romu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Pi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 właśnie myślałem na powrocie do JB bo kitkaty mnie już denerwują a chyba wszystkie przetestowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 to polecam jak najbardziej wrócić do cm10.2 jest jednym z najstabilniejszych romów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Pi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 no patrzyłem własnie na niego ale gappsów ani śladu (chyba że źle patrzyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 forum.cyanogenmod.pl/licznik/click.php?id=GApps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Pi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siny84 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam, zainstalowałem ten system i pokazuje mi że mam za mało pamięci aby np. zaktualizować mapy google. nie mogę nic przednieść na kartę sd. Czy ktoś rozwiązał ten problem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wipe data, oraz zobacz czy masz wolne miejsce na sdcard0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HostisSupremus Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam takie pytanie co do tego romu, który IMHO jest b. dobry i chyba ostatecznie zostanę przy nim jeśli te, które obecnie testuję sobie okażą się nie do końca spełniać moje oczekiwania. Pobrałem sobie z drdevs - na oficjalnej stronie LiguidSmooth zagnieżdżone w iframie - tę wersję: LS-KK-v3.1-OFFICIAL-codina.zip z 2014.07.14 (nightly wolę na razie nie testować, bo i tak ostatnio przeskakuję z ROMu na ROM) i mam dylemat co do gappsów. Żeby nie robić zamieszania - które z tych Waszym zdaniem są najbardziej OK: Liquid Gapps (która wersja) czy OpenGapps Aroma. Generalnie b. odpowiadał mi ten ROM, bo miał masę funkji, których nie musiałem doklejać - pie m.in. No i był naprawdę jakiś taki 'smooth' i polecił bym rónież PRO BAM Nie będę długo 'offtopiczył', ale Twoja napomknięcie o PROBAM skłoniło mnie to wrzucenia go i faktycznie jest IMHO bdb - jak dla mnie spore podobieństwo do CM wbrew pozorom, trochę rzeczy nie jest spolszczone, ale śmiga nieźle - z małym wyjątkiem... Nie szukam rozwiązania poniższego problemu, tylko się odnoszę Co jakiś czas wyskakuje powiadomienie, że został znaleziony nowy pakiet Gappsów, po kliknięciu pokazuje się apka odpowiedzialna za update AOSB i jest tam info, że ROM jest aktualny i Gappsy najnowsze, natomiast mimo wszystko chce (apka, nie ja) pobrać gappsy 'pa_gapps_2.0.0_standard.zip'. Każda zgoda na ich pobranie kończy się zamuleniem systemu do stopnia nieużywalności - osatecznie albo trzeba rebootować albo telefon sam się ponownie uruchamia. Instalowany był na AOSP 4.4.4, ale wykonany był z poziomu recovery wipe/reset, wipe cache, wipe dalvik + format system przed flashowaniem i dla pewności wipe/reset + wipe cache po flashowaniu. Zgodnie z opisem użyłem Slim Gapps - mini w wersji 9.x z oficjalnej strony SlimRoms. Generalnie nie jest to jakiś ogromny problem i pewnie wystarczy wyłączyć szukanie aktualizacji, ale jednak jest to pewna niestabilność. @SzeryfIDDaj linka zaufanego do Ace 2 tego PROBAM Oficjalny wątek na XDA z linkiem do ROMu w nim. Gappsy w wątku nie działają, więc link do oficjalnych SlimGapps (osobiście używałem mini w wersji 9-cośtam). Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez HostisSupremus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi