krzyche Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No i dupa.. Zrobiłem wipe systemu, zainstalowałem o nowa system + inne Gappsy i wciąż nie mam google play na telefone. Ktoś ma jakiś pomysł co tym zrobić? Edit: problem już rozwiązany pomogło ściągnięcie późniejszej wersji cm bodajże z 07.08 oraz gappsów pakiet micro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavotar Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Proszę o doświerzenie linka do CM11 z pierwszego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @ up http://d-h.st/users/TeamCanjica/?fld_id=29120#files Nie jest to od macława, ale jest równie szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglcia Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Proszę o odświeżenie linka CM11 - pojawia się informacja "Sorry, but this file is not available for download any longer." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To jest serwer developera to nie wiem jak Ci to poprawie.Oni mają albo przeciążony serwer lub im sie skończył limit i muszą zwiększyć. Musisz czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arur Czajko Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam mam problem z Gapps a mianowicie wyskakuje mi error ( status 7 ) wie ktoś co mogłem zrobić nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wersja Gapps? Jaka i jaki pakiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibu Prom Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mam problem tego typu że recovery nie chce sie zainstalować poprawnie, gdy zainstaluje włącza sie CWM ale jak już dam reboot i znowu wejde w recovery mam stare androidowe a nie CWM, co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A jakie recovery wgrałeś> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibu Prom Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 z pierwszego postu EDIT.otworzyłem tymczasowe CWM zainstalowałem kernela z CWM i wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnarx Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam. Ja mam problem taki, próbuje wgrac roota, ale cały czas "failed failed:, mam system 2.3.6. Poradzi ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Spróbuj tym: VRoot - Szybki sposób na ROOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vir00z Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 mam kilka pytan odnoscie tego tematu1.mam 4.1.2 wrzucilem ten plik root odpalam recovery i go nie widac2.CMW recovery ten sam proble takze go nie ma3.kiedy wejde w nstall update form external storage". mam tylko.../CHcialem sobie wgrac 4.4.4 no ale nie bardzo nie wiem jak. zrobilem root przez "kingo" sciagnolem rom manager i tam jest moj plik z 4.4.4 ale gdy do odpale przejde do recovery juz go tam nie ma... Jesli ktos ma jakies pomyslo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zmień lokalizacje pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ty masz wogole inne recovery niż android recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vir00z Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 chodzi o to ze kiedy wrzuce plik update na karde sd to jej tam nie ma (wogole nic tam nie ma tylko jest.../ ) i to jest ten problem to karta normalnie funkcjonuje (FAT32 tak jest sformatowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Leśnik Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam, mam problem. Instalowałem customa Liquidsmooth na moim ace2 i teraz tel pozostaje tylko na Logo Samsung Galaxy Ace 2... dalej nie idzie... co mozna zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin9709 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 @upNajlepiej zainstalować inny ROM przez Recovery, bądź Stock przez Odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jaki miałeś wcześniej soft? 2.3.6 czy 4.1.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Leśnik Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Recovery mi nie działa... pozostaje tylko chyba odin (sproboje z tym co wyczytalem...) wczesniej mialem cyanogenmod 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vir00z Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 a da sie wgrac ROM 4.4.4 przez odina albo cos w ten desen ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie da sie, musisz odinem wgrać 4.1.2, później CWM i przez nie KitKata czy co tam chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak, racja w Ace 2 żeby wgrać cm musisz najpierw zaktualizować swój telefon do 4.1.2 inaczej nic nie wgrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vir00z Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 mam 4.1.2 ale kiedy wrzuce pliki na karte sd to tam nic nie ma mimo tego ze gdy telefon jest wlaczony i wejde i menadzer plikow na karcie jest kilka plikow a w trybie recovery nic tam nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestes pewny że wrzucasz na kartę sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi