admin admin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mam pytanie jak zwiększyć pamięć wewnętrzną w ZTE kisie pomocy on ma tylko 200 mb pamięci Mam roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ja w ot 908 mialem niecale 100 uzytkowej... Root Uninstaller i usuwasz "niepotrzebne" aplikacje. uwazaj co usuwasz. jak usuniesz apke za duzo telefon sie nie uruchomi a jak uruchomi to moga byc problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2541-jak-zwiększyć-pamięć-wewnętrzną-sdcard-extsd/?p=15200Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin admin
Mam pytanie jak zwiększyć pamięć wewnętrzną w ZTE kisie pomocy on ma tylko 200 mb pamięci Mam roota
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi