admin admin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mam pytanie jak zwiększyć pamięć wewnętrzną w ZTE kisie pomocy on ma tylko 200 mb pamięci Mam roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2541-jak-zwiększyć-pamięć-wewnętrzną-sdcard-extsd/?p=15200Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ja w ot 908 mialem niecale 100 uzytkowej... Root Uninstaller i usuwasz "niepotrzebne" aplikacje. uwazaj co usuwasz. jak usuniesz apke za duzo telefon sie nie uruchomi a jak uruchomi to moga byc problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin admin
Mam pytanie jak zwiększyć pamięć wewnętrzną w ZTE kisie pomocy on ma tylko 200 mb pamięci Mam roota
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi