Jarekelblag Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy ktoś używał już skype na CM 11? Dzisiaj próbowałem się połączyć i po sygnale wywala z programu. Zna ktoś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Masz FC ? Nagłe zamknięcie programu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Musiałbyś mi wytłumaczyć co to znaczy to FC ? I gdzie to znaleźć? Podejrzewam, że w moim Cyanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Force Close Po prostu aplikacja nagle się zamyka sama z siebie.Musisz próbować ze wcześniejszymi wersjami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 dokładnie takie mam objawy.Wcześniejsze wersje skype? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No tak.Poszukaj w google wcześniejsze wersje.Aplikacja po prostu (ta najnowsza) nie toleruje CyanogenMod-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Rozumiem, dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jarekelblag
Czy ktoś używał już skype na CM 11? Dzisiaj próbowałem się połączyć i po sygnale wywala z programu. Zna ktoś problem?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi