exerpl Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam posiadam Sony Xperia U i chciałbym zmienić soft na nie brandowany i np. JB. Tylko mam taki problem że nigdy w życiu tego nie robiłem i nie wiem nawet jak mam się do tego zabrać. Czy mógłby ktoś poinstruować mnie krok po kroku jak to zrobić? PS. Chcę zmienić soft z tego powodu że telefon strasznie muliZ góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tym programem: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1585-xperia-u-flashtool-narz%C4%99dzie-do-wgrania-firmware-mod%C3%B3w-i-innych/A instrukcja wgrywania jest podoba w xperiach to mozesz wzorować się na tej: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1342-sony-xperia-z-wgrywanie-softu-firmware-programem-flashtool/SOft musisz sobie pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Nie istnieje nie brandowany JB, jest tylko GB i ICS. Oczywiście oficjalnie, bo nie oficjalnie to nawet KitKat jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exerpl Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czyli nie istnieje czysty JB? Bez żadnych sieciowych aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jelly Bean nie. Ostatnia wersja jaka się pojawiła na U to 4.0.4 (6.1.1.B.1.54), aplikacji operatora można się pozbyć wgrywając tą samą wersje softu ale nie od operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exerpl Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A po wersji która wyszła ostatnia na Xperię U kolejna to JB tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 tak , następny jest Jelly Bean 4.1.1/4.1.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi