ryoPL 69 Napisano 8 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Przyciski ekranowe dla jednych to porażka, zaś dla innych są o wiele bardziej użyteczne. Ja osobiście wole je od normalnych. Wymagany ROOT Jak je włączyć?1.Wchodzimy w /system.2.Otwieramy bulit.prop.3.Dodajemy nową linijke i wpisujemy w niej "qemu.hw.mainkeys=0"4.Zapisujemy i reboot. Oto efekt: 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozik7 4 Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Czy to jest ważne gdzie wpiszę tą linijkę? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawliniak 1126 Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 @Mrozik7 pewnie tam gdzie jest pokazane na screenie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veeon 121 Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A czy te przyciski (w moim przypadku są to dotykowe na obudowie) się "wyłączą" ?Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryoPL 69 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie, jak widać robiłem to na Xperi U.Dotykowe na obudowie również działają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veeon 121 Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 @TheRyoPL™ Aha. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi