ryoPL Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przyciski ekranowe dla jednych to porażka, zaś dla innych są o wiele bardziej użyteczne. Ja osobiście wole je od normalnych. Wymagany ROOT Jak je włączyć?1.Wchodzimy w /system.2.Otwieramy bulit.prop.3.Dodajemy nową linijke i wpisujemy w niej "qemu.hw.mainkeys=0"4.Zapisujemy i reboot. Oto efekt: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy to jest ważne gdzie wpiszę tą linijkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @Mrozik7 pewnie tam gdzie jest pokazane na screenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A czy te przyciski (w moim przypadku są to dotykowe na obudowie) się "wyłączą" ?Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie, jak widać robiłem to na Xperi U.Dotykowe na obudowie również działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 @TheRyoPL™ Aha. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi