IMeBandit Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przyznaje że X-cover ma piękne wnętrze jest pewne ale z tym oprogramowaniem a dokładnie mówiąc CM 11 elementy które nie działają:-aparat-Książka telefoniczna (tzw. osoby)-większa cżęść menu, ustawień itp jest po angielsku :/-i co gorsze co przydaje się najberdziej improwiczom ( takim jak ja ) latarka ;( niedługo C.D.N.mam jeszcze pytanie bo zapomniałem wklepać wcześniej.Jak mogę zoptymalizować kernela w X-cover 2 lub czy jest jakiś sposób na wgranie nowego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biskup Biurko Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja się dopiero wypowiem, muszę wytrzeźwieć i obejrzeć telefon sober okiem, ale póki co: wielki props za poradnik! - WSZYSTKO poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit1981 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Przyznaje że X-cover ma piękne wnętrze jest pewne ale z tym oprogramowaniem a dokładnie mówiąc CM 11 elementy które nie działają:-aparat-Książka telefoniczna (tzw. osoby)-większa cżęść menu, ustawień itp jest po angielsku :/-i co gorsze co przydaje się najberdziej improwiczom ( takim jak ja ) latarka ;( niedługo C.D.N.mam jeszcze pytanie bo zapomniałem wklepać wcześniej.Jak mogę zoptymalizować kernela w X-cover 2 lub czy jest jakiś sposób na wgranie nowego? dokładnie , u mnie tak samo, nie działa aparat, nie mam kontaktów i fabryczna latarka nie działa moze ktos ma namiary na jakąś poprawioną wersję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Inna wersje spróbujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksikSKKJ Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 róbcie zgodnie z poradnikiem, a ja przypominam, że śa też nowsze lub starsze wersje, które są lepsze od poprzedników, a nawet od tych najnowszych wersja v 13 jest chyba najlepszą przez zemnie testowaną Pozdrawiam i liczę na dalsze porady co do tego I mam problem z pobraniem plików z plikami do instalowania, nie cwm tylko sam cyanogenmod Jakby ktoś mógl dać prawidłową wersje czy coś bym był wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry4211 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 witam. Mam problem. Wszystko chodzi idealnie natomiast nie działa mi aparat. Jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Zainstaluj sobie dodatkową aplikacje od aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Szymczak Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jesli chodzi o problem z brakiem zasięgu to zauważyłem pewną prawidłowość: Zainstalowane CM 10.2 i 11.0 na XCOVER2 zakupiony w sieci Play, nie wyszukuje żadnej sieci, a w identycznym modelu, ale zakupionym poza siecią (niebrandowany) na obydwu CM łapie sieć bez problemu. Myślę, że po moich doświadczeniach wiadomo gdzie szukać, ale ja od 3 dni poszukuję i poległem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Play ma problemy z zasięgiem. I korzysta z pasm inych operatorów, a tu zmodyfikowany rom może nie współigrać.Innej wizji nie ma.O ile są.. można pokombinować z Kernelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruchap Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 WitamCo jeśli CWM nie uruchamia się? Udało mi się go zainstalować, potem zainstalowałem cyanogena, ale nie działa stabilnie, telefon muli, zawiesza się, przyciski reaguja po 5-6s. Chcialem powtórzyć instalację ale CWM nie uruchamia się. Trzymam 3 klawisze jednocześnie, pojawia się logo (trzymam nadal) telefon restartuje się i pojawia się ponownie logo (trzymam nadal) i wtedy zaczyna startować już cyanogen. Coś robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Raczej nic złego nie robisz. Robiłeś pełne WIPE systemu itp? Przed instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_cycu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 proboje instalowac cm na moim s7710 lecz mam blad gdy chce instalowac z zip'a: e:can't mount /storage/sdcard1mam karte kingston 8GB sformatowana na fat32 - nie rozumiem w czym problem :/ //EDITRozwiązalem problem - miałem partycje na karcie logiczną - partition wizzard zalatwil sprawe. niestety cm na tym fonie nie bedzie chodzil fajnie - co chwila jakas usluga zatrzymana - brak zasiegu play.Soft do zabawy na ten fon - nie do pracy :/ liczylem ze przyspieszy on mojego x covera 2... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Niestety ten telefon nie jest rozchwytywany przez developerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Glita Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam. Posiadam ten telefon kilka miesiecy i działa wszystko bez problemu zainstalowany soft VANIR i jest ok >> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689519 - soft szybki, prawie nie wywala sie Niestety probuje na innym zrobic to samo i problem tylko z brakiem sieci no i niestety nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa77ful Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Pawliniak dzięki stary jesteś wielki Zdrowych i wesołych i jeszcze raz thx wszystko śmiga aż miło pozdrawiam ps. Bartek mi pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luco1979 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 witam.pomoze ktos z tym zasiegiem?wszystkie Vanir 4.4.4 zainstalowalem i wciaz brak tego zasiegu....co robic?czy jest jakis inny rom ktory by z zasiegiem problemow nie mial.?koniecznie inny niz 4.1.2 bo z tym brakiem przenoszeniem aplikacji na karte to zenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kernel zmień powinien pomóc. Poszukaj czegoś na swój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu87 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zrobiłem wszystko jak w tutorialu ale nie mam sklepu play i prze zto nei moge instalować żadnych palikacji?? jak to poprawić? Ktoś coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Doinstaluj paczkę gapps przez recovery - > gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu87 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tylko któą paczkę wybrać? gapps-lp-20141212-signed zawiera tylko YT, kiosk i jeszcze kilka badziewi EDIT, do tego nie otwierają się wszystkie i wyskoczył komunikat: Usługi Google Play od których zale działąnie aplikacji, nie są obsługiwane na Twoim urzaadzniu. kontaktuj się..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wersje gapps odpowiednią do wersji androida zainstalowanego na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu87 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zainstalowałem z tej paczki 20140204_cm_10.2_skomer-ota-eng.flxwięc które gappsy mam zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 CyanogenMod 10.2 13.08.13 Download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz4430 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 mi niestety nie działa aparat i latarka. zasięg zato bez problemówlatarka i aparat nie sa mi potrzebne ale tel mi sie resteuje co chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przywracałeś kopie danych?Spróbuj przez ustawienia powrócić do ustawień fabrycznych. Jednemu z użytkowników to pomogło.Możesz jeszcze zainstalować wersje V13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi