Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 OK to prosze o link z tutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 http://www.themobimag.com/install-cm-11-rom-android-4-4-on-samsung-galaxy-s3-mini-i8190/ Tak samo jak paczke z romem , poprostu nadpisujesz twrp na cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 404 na linku, co masz na mysli z ,,popisaniem'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 u mnie link działa, nie z podpisaniem tylko z nadpisaniem , pobierz ten twrp wrzuć na kartę i daj install zip from sd card , jeśli nie chce ci się wyciągać karty pamięci ( bo telefonu nie uruchomisz teraz) to możesz w cwm znaleźć opcje mount sd card i podłączyć telefon do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 ustawienia aparatu sprawdzałeś ? Tak, nie ma nic z datą, wszystko wskakuje z 1970-01-01-1...2.3.4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ale to w dropboxie są z tą datą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ale to w dropboxie są z tą datą? Zdjęcia w galerii mają poprawną datę, ale w galerii ani dropboxie nie ma nic o zmianie daty - dziwny błąd, ale przeszkadzający w segregowaniu :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To wina dropboxa jest tam poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Przed zmianą romu działało poprawnie, odinstaluję apkę i zainstaluję ponownie, może coś się poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avelaksi Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Wielkie podziękowania dla wstawiającego System świetnie się sprawuje telefon ruszył tak jak powinno być od samego kupna Aż muszę wyedytować bo nie mogę się nadziwić nawet aplikacje i gry dostaly takiego powera że szok Krótkie pytanko co się dzieje z poprzednim softem zostaje całkowicie zastąpiony nowym czy on tam dalej jeszcze siedzi ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 to co zostaje poddane aktualizacji jest zastępowane a reszta siedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 U mnie też śmiga od tygodnia, CM super a nie to co szitsung dał, mam jedno pytanie a mianowicie: Jak zarządzać układem aplikacji (w stocku dla s3mini po prostu wystarczyło lewy klawisz i tam była taka opcja) ?CM11 jest tylko sortowanie a-z,aktywność i data zainstalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Którą wersje Gapps najlepiej ściągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinezku Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Zależy które aplikacje są Ci niezbędne? Ja zassałem wersję micro dla kk 4.4.4. Mi więcej niż sklep play i gmail nie trzeba więc jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tu są dostępne paczki do pobrania http://gapps.cyanogenmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Źle mnie może zrozumieliście, nie chodzi mi o gapsy tylko jak ukryć niechciane aplikacje w CM11 (próbowałem w nova luncher, trebuchet),w stocku wystarczyło lewy klawisz i kliknąć ukryj nie chciane aplikacje, zaznaczałem i znikają z ekranu aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Został skasowany przy wgraniu nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czyli nie ma opcji żeby zarządzać tzw. szufladą aplikacji jak się chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wgraj inny launcher,np apex i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Wylenzek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mam pytanie czy plik clockworkmod 1,78gb mogę usunąć z pamięci telefonu ? Bo instalowany był ten system cyanogenmod 11 i był wrzucany plik na pamiec telefonu i z niej instalowany ,zajmuje mi to duzo miejsca i nie wiem czy jak to usunę ,to czy nie usunie mi się oprogramowanie z telefonu ? czy to jest tylko instalka którą mogę usunąć ? clockworkmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Yyy, chodzi Ci o nandroid backup zapewne? Jesli tak,to możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Wylenzek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jak wejdę w ustawienia / pamięc / różne / to tam jest to żeby zaznaczyć i usunąć ... dużo miejsca zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wejdz w menadrzer plikow, i zobacz czy w folderze cwm bądź clokcwordrecoverymod czy coś jest cos, jak jest to skasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Wylenzek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 tak jest recovery , już wszystko wiem . a jak chce przywrócić stary system ,bo mam kopie zapasową w tym folderze to wystarczy przywróć ustawienia fabryczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie, wył telefon, i wl z kombinacja klawiszy vol up+home button+power, ew wpisz w terminalu takSuReboot recoveryZatwierdzasz chyba home buttonem, albo powerem, nie pam już bo uzywam twrp a nie cwmJak sie odpali wyszukaj cos w stylu backup, potem restore, wybierasz ten backup czekasz i już, Jednak polecam zrobic swiezy backup a stary skasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi