Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Powinno byćWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Niestety nie mam takiej opcji, pierwszy jest 'reboot system now' Jakaś podpowiedź, co dograć, by to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ty na stock recovery wgrywasz? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ty na stock recovery wgrywasz?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Jeżeli dobrze zrozumiałem to chyba tak.Mam oryginalny soft z brendem samsunga na telefonie, te recovery to takie od nowości, które dał samsung. Znalazłem takie coś:http://novafusion.pl/downloads/ NovaFusion's TWRP Recovery v2.8.0.0 20140911 (recovery i odin) - to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To sobie wgraj cwm , wszystko jest opisane w twoim dzialeWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) wszystko jest opisane w twoim dziale Poczytam, dzięki wielkie za porady :-) Trochę poległem, wgrywałem pliki zip, trochę poszperałem, ale z lekka się cykam ryzykowac, by nie uwalić. Jeżeli nie jest to dla Ciebie problem, proszę o wskazówkę, co kliknąć, co wgrać. Chyba, że to motyw z tym cwm, odinem, podłączeniem pod komputer, to znalazłem temat Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale podam, mam 'tu' android 4.1.2, windows 7 Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Robek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Najpierw poszukaj jak zrobić roota, potem jak wgrac cwm a potem cm, jak zrobisz tak jak w poradniku będzie dobrze, też na początku mialem obawy Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wgrałem, jestem wielki, a Ty jeszcze większy - dziękuję :-)Z lekka panika jest, bo nie mój telefon, ale ten soft od samsunga to powinni na dzień dobry wywalić, zamula strasznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Soft od samsunga to taki sam cm co masz teraz plus śmieci od samsunga apki i launcher , po to żebyś kupił z lepszym prockeim większym ramem żeby mogli zarobić Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam sgs3mini i sgs2 ale za chiny nie wiem gdzie włączyć w CM11 - GPSa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 W lokalizacja szukajWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Po kilkunastu dniach telefon spisuje się dobrze, zdecydowanie lepiej niż na romie samsungowym.Mam dropboxa, który przesyła zdjęcia w chmurkę, ale jak robi się tym (z cm'a) aparatem foty, to w dropboxa wpadają z datą 1970, da się to jakoś zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ustawienia aparatu sprawdzałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Wylenzek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak się włącza funkcje Direct Call i Smart Stay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z tego co pamiętamSmart Stay -> Ustawienia -> Wyświetlacz -> Inteligentne pozostanieDirect Call -> Ustawienia -> Ruch -> Bezpośrednie połączenie Może ich nie być w cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Wylenzek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z tego co pamiętamSmart Stay -> Ustawienia -> Wyświetlacz -> Inteligentne pozostanieDirect Call -> Ustawienia -> Ruch -> Bezpośrednie połączenie Może ich nie być w cm tak jest w zwykłym standardowym androidzie . A w tym nie ma tego w tym miejscu i nie umiem znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 To nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 CM wgrany rebootuje telefon widze logo cm i cos sie wczytuje, czekam juz pol godziny i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wipy wykonałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ? zrobilem to co pisalo w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jeśli ci się tyle uruchamia to na pewno coś pominąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja polecam TWRP recovery do CM-a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kurde to dlaczego nie bylo o tym nic w temacie skad mialem wiedziec ?! -.- nic nie pominalem I co mam niby teraz zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 na xda piszą ze najlepszy jest MaclawStudio's TWRP v2.6.3.0 recovery , więc proponuje edytować temat żeby nie było problemów.Wgraj to recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ale nie jestesmy na xda ... jak bym chcial robic na angielskiej stronie to robil bym to od poczatku a nie teraz musze backup wgrywac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 nie musisz backupa wgrywać poprostu wgrać twrp i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi