Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) CyanogenMod 11 Screeny: Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1139-root-recovery-dla-galaxy-s-iii-mini-i8190/ Download:KitKat 4.4.2 (CyanogenMod 11.0) 20140428 – download ODINGoogle Apps (4.4.x) – full | mini | micro | aroma Instalacja:Pobierz ROM Wrzuć go na kartę pamięci Uruchom tryb recovery Wykonaj kopię zapasową Zainstaluj ROM Zainstaluj Gapps Rebootźródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521593 oraz http://novafusion.pl/s3-mini/ Edytowane 4 Października 2015 przez DaRkShAdOw Linki do romu zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wgrywał to już ktoś? Jakieś opinie?Wszystko sprawnie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaln84 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wgrywał to już ktoś? Jakieś opinie?Wszystko sprawnie działa?Tak juz parę wersji mialem wgranych najnowsza to: KitKat 4.4.4 (CyanogenMod 11.0) 20140914 i jak dla mnie to chodzi super i jest stabilny ROM i ani razu zaiwszki nie miałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) dzieki za odpowiedzi.zazwyczaj cos nie dziala. czy tutaj wszystko jest ok?pytam bo jak wgralem cyanogenmoda do mojego galaxy s+ to nie dzialalo nagrywanie filmow Edytowane 16 Września 2014 przez NeoCM cyanogenmod a nie cyjanogenmod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To są dwa odmienne telefony, nie bardzo jest co porównywać kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 hehe.. z odmienności telefonów to ja zdaję sobie sprawę lecz tu chodzi o rom... naprawdę wszystko działa bez zarzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Według xda nie ma żadnych wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Głodkowski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Zainstalowałem dziś ten soft i narazie jestem zadowolony, z tym, że brakuje mi gdzieś opcji oszczędzania energii, z której zawsze korzystałem na stockowym oprogramowaniu. Ten bajer jest gdzieś ukryty, czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tzn musisz pogrzebać w ustawieniach.Ale CM jest mało energożerny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Głodkowski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Z tego co się orientuje (co prawdą nie musi być), to oszczędzanie energii na stockowym oprogramowaniu ograniczało moc procesora, co by nie zużywał za dużo baterii, kiedy jest nie potrzebny. Tutaj działa to z miejsca, czy jak? Bo do takich ustawień to się z opcji nie dostanę (również chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 W cm masz opcje zarządzania pracą [taktowania] procesorem Wiesz co? odinstalowałem CM z note 2, więc ci nie podam dokładnie gdzie to jest. Ale w ustawieniach. Ja do końca nie wierzę w Statimę [sony] oszczędzanie baterii w [samsung] CHociaż LG G flex na 30% baterii wytrzymuje przy pracy 10 godzin [znaczy możesz z niego korzystać i tak organizuje zużyciem baterii] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Głodkowski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tutaj opcje jakie posiadam. Wchodziłem we wszystko, nic ciekawego nie znalazłem. Jakaś porada? Edit// Okej, poradziłem sobie. Musiałem odblokować ustawienia przez kliknięcie 7 razy w pewnym miejscu W każdym razie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 wszystko pięknie śmiga szkoda tylko że nie posiada ten soft obsługi nfc :'( nie wie ktoś na forum czy jestem w stanie to sobie jakoś dograć czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Z czasem może się pojawić jakaś aktualizacja która rozwiąże problem z NFC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 czy nie wie ktoś gdzie na tym sofcie mogę znaleźć opcję zarządzania taktowaniem procesora ? bo za nic na świecie nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Musisz sobie wejść w menu informacje o telefonie i przedostatnia pozycja bodajże, tapaj tak długo aż ci pokaże jesteś już programista, wróć potem do menu głównego i pokaże ci się nowa opcja tam jest overclocking:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubzol Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, po wgraniu wszytkiego tak jak było opisane, włączam telefon, wpisuje kod pin (pin zostaje zaakceptowany) a później tel chce ode mnie kolejnego kodu (miałem 4-cyfrowy kod wcześniej do oblokowania klawiatury) ale po wpisaniu go wyskakuje komunikat że kod pin jest nieprawidłowy. Czy ktoś wie czemu uległ zmianie? I na jaki? Ewentualnie jak go usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sprawdz czy bez karty sim też będzie cie o to prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubzol Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tak, nadal chce tego kodu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To błąd romu, zrobiłeś wszystkie wipy?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubzol Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Początkowo miałem duże problemu z uruchomieniem "panelu" do wipów, ale sie udało i działa. Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witajcie, mam koło siebie telefon sgs3mini lafleur, pobrałem rom, wcisnąłem vol+, home+power, wybrałem by wgrało rom, ale wskoczył mi taki błąd jak na załączonym obrazku, doradzicie jak poradzić sobie z tym problemem ? p.s. podejrzewam, że chodzi o ten program TWRP, ale wolę zapytać, niż później prosić o pomoc w przywróceniu telefonu do stanu używalności Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wyłącz sprawdzanie sygnatur Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wyłącz sprawdzanie sygnaturWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Powinienem mieć taką opcję w tym trybie recovery? bo czegoś takiego nie widzę dziękuję za zainteresowanie się tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Powinno być Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi