ughds Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Próbuję bez powodzenia ściągnąć któryś z tych linków.. Niestety w końcowce ściąganie zatrzymuje się i kończy niepowodzeniem. Sprawdziłem Esetem jeden z tych częściowo ściągniętych plików i wykrywa mi trojania. Co jest grane ? Chciałem spróbowac wgrać roota do Goclever Quantum 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wyłącz antyvirusa na czas pobierania. Korzystałem z tego programu nic złego nie robi Jednak jeżeli się obawiasz po całej procedurze roota przeskanuj komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czytałem gdzieś o tym programie i było prawdopodobieństwo, że nie jest on bezpieczny, a mianowicie, że wykrada numery IMEI. Spójrzcie choćby na xda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry781 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Niestety. Root failed. LG D290 (L Fino) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Spróbuj uruchomić ponownie system lub od nowa sterowniki wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domkass Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja tam zamiast jakiś dziwnych programów używam zwykłego Kingo ROOT i nigdy mnie nie zawiódł. Zamiast się bawić w prawdziwego programistę i bawić się programami zrobionymi w konsoli bo działa mi to 50/50 to instaluję program, naciskam ROOT i po chwili pyta czy przyznać supersu itp. 1 minuta i wszystko gotowe. Program jest chyba w innych językach niż ang, ale nie sprawdzałem. I nie ma możliwości żeby mi nie działało. Mój tele to Lg L9 więc nie wiem jak z innymi, ale dla mnie nie do zastąpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hmmm... Niby są te uniwersalne programy do rootowania, jednak wole używać specjalne wersje pod dane urzadzenia, tzn, może coś dziala na wielu uzadzeniach, ale, kazdy producent daje inne tgzw ''zabezpieczenia'', bądź też inna platforme, np założę się o dychę że żadnym uniwersalnym nie zrootujesz urzadzenia z intelem na pokladzie, przynajmniej nie w pelni dzialajacy, ot to dlaczego kozystam z oddzielnych plikow na roota dla danego urzadzenia, a może mam gust do tel z nietypowymi prockami xD (Zte Gran X In, Intel;Ace 2,NovaThor:4XHD Tegra 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiverosGaming Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Root Failed Telefon: Lenovo K3 Note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 @NiverosGaming no niestety nie dla każdego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 @NiverosGaming jak uda Ci się wgrać custom recovery na niego, możesz użyć tej metody http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4960-samsung-i-nie-tylko-szybki-poradnik-jak-zrootowa%C4%87-urz%C4%85dzenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 tylko to zadziałało na LG E430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi