Wich Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 WitamPo instalacji CM11 ( Dual sim support) na mojej motoroli XT1033 nie moge połączyć się z Aero2 wszystko wpisuje dobrze " darmowy" ale mam " Tylko połączenia alarmowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 W tej motoroli jest możliwość działania dwóch kart jednocześnie? Może tylko jedna może być aktywna aktualnie. Spróbuj wyłączyć tą pierwszą i skonfiguruj aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menhils Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Po zrobieniu wszystkich kroków wrzuciłem na tele gapps, cm 11 i podczas wchodzenia do CWM przez recorvery pokzuje mi się android z wykrzyknikiem i tekstem "brak polecenia"Android 4.4.4 @ mój bład, nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fajnie tylko niech ktoś podkreśli że to wiąże sie z utrata gwarancji. Chodzi mi o krok gdzie posiłkujemy się stroną Motoroli. Sent from my XT1068 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 I nie da się jej przywrócić nawet po wgraniu stocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przywrócić się da ale matka ma info że słuchawka jest odblokowana Sent from my XT1068 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekf Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Od jakegos czasu probuje znalezc stabilna wersje CM11 ale jest z tym spory problem.Ostatni snapshot M6 nie jest idealny, a na ostatnich wersjach Nightly ma problem z wifi.Po pewnym czasie przestaje automatycznie nawiazywac polaczenia do sieci i trzeba wylaczyc i wlaczyc wifi zeby zaczelo dzialac. W ten sposob znikl mi prawie caly pakiet danych . Na stronie cyana jest notka ze wersje Nightly ida z galezi testowej co moze byc zrodlem dodatkowych bledow. Podobno Moto G ma nowego goscia od robienia snapshotow i jest szansa ze M12 pojawi sie niedlugo.Zgodnie z release notes M11 update z Nightly moze powodowac problemy, z M12 moze byc podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Co mamy ci kolego poradzić ? Bo nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekf Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie szukam porady - tylko informuje.Najlepiej trzymac sie M6 i nie bawic sie w nightly. Czekac cierpliwie na M12.Mam nadzieje ze prace nad CM12 nie spowolnia dopieszczania CM11. Chyba wlasnie sie rozpoczely... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 To zależy od użytkownika jaką wersja ma stosować. Ja wole zawsze być na bieżąco i jak były codziennie aktualizacje to je wykonywałem. Jeżeli jednak użytkownikowi zależy na stabilnym działaniu instaluje takie wersje i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekf Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Oczywiscie masz racje, ale gubienie zasiegu czy restarty to bledy ktore uniemozliwiaja normalne korzystanie z telefonu.M12 oficjalnego ciagle nie ma.Na razie testuje M11 nieoficjalny build (http://builds.hubdroid.com/cm11/stable/final/falcon/). Dziala calkiem niezle, niewystepuja tu problemy znane mi z wersji nightly jak:- nie laczenie sie do sieci wifi po dhcp (losowo)- restarty Nie ma tez wyciekow pamieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wy narzekacie, ze nie ma M12 a na Note 2 jest tylko M8 - Ale fakt, ze te snapshooty nie działają za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszkurek Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 juz 100 razy robilem tego cyanogenmoda i lipa telefon zatrzymuje sie na bootowaniu co moze byc tego przyczyna ?Czy ktoś Ci pomógł z tym telefonem? Mam to samo. wgrałem CM12.1 przez recovery i po restarcie mam tego niebieskiego ludzika i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 wipe w recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszkurek Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 udało się wgrać w końcu coś takiego jak: XT1039_Retail_Spain_51_Optimized_v1.0aale teraz telefon nie widzi karty SIM. Macie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi