NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Na to pytanie nikt ci raczej nie odpowie dlaczego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ostatnie pytanko mam czy jesli telefo nbede musial oddac np na gwarancje to da jakos rade powrocic do wszystkiego stockoweg o ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Da radę.Spokojnie Na forum masz nawet linki do pobrania stocków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ekstra aha przed chwila testowalem wykonywanie polączen i rozlacza dopiero za 2 gim razem daje rade a po skonczonej rozmowie wystepuje polaczenie nie moglo zostac zrealizowane o co biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A masz taki problem cały czas ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 tak wybieram osobe pokazuje sie ekran dzwonienia i i wylacze sie i po 3 sek sygnal ze dzowni normalnie natomiast jesli jest pierwszy ten ekran rozmow i nacisne glosnosc up to rozlacza i polaczenei nie moze byc zrealizowane czy cos a mam abonament moze cos zle rom wgralem hę ? bo nie ogarnelem tego twrp moze napiszesz mi jeszcze raz co klikac po kolei w nim zeby soft elegancko zainstalowac bo ja tego wipa zrobilem po instalacji softu aha i telefon strasznie mi laguje po rstarcie i wyskakuje blad aplikacja zegar zostala cos tam i po restarcie jest ok ale z tym lagowaniem zawsze bede tak mial tzn tel laguje tak z 20 sek pozniej normalnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Twrp ma inny uklad tylko http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ahh i jeszcze jedna sprawa czasem aplikacje mi sie zamykaja z bledem tzn np aplikacja gmail zostala zatrfzymana jak i zegar i wyszukiwarka google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To musisz wgrać jeszcze raz CM 11Pobierasz prosto z serwera cyanogenmod.org ?Gapps też z tąd : http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 tak tak juz zrobilem wszystko gra jak gitarka dzieki bardzo stary nie wiem jak ci dziekowac jestes wielki man 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A jak ogółem sprawuje się Moto G ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Powiem ci ze to najlepszy z 4 telefonów jakie mialem najpierw byl htc evo 3d nówka z salonu nie smigany lecz bateria zenada :/ pózniej kupilem Wave 2 lecz bada to porazka no i pozniej za 500 zl Gigabyte Gsmarta Aku A1 rewelacja bateria do 3 dni elagncko gralem w gta sa na srednich zero zmółki i teraz owa Motka mam ja z 1.5 tygodnia z Play na przedluzenie umowy ekran mniam hd z ips elaegancja wykonanie tez, spadl mi do blota ostatnio to go pod wode i dziala bez problemu xd wszystkie blokady złamałem w 2 godzinki szybko sie ucze ,bateria tez rewelacja od 6;30 rano do 2 w nocy i i jeszcze z 30 procent zostaje a uzywam ja prawie caly czas pamiec 8 gb wystarcza w zupelnosci nie ma problemow z grami czy dotykiem, tafla gorilla glass 3 w polaczeniu z 4 rdzeniowym snapdragonem 400 1,2 ghz miodzio ogolnie jestem pod ogromnym wrazeniem jak na tel z tej polki cenowej (ok 600 zł ) ekstra jazda polecam kazdemu Ewa Wachowicz xd Ej wez mi powiedz jak zainstalowac orginalny rom Jak zainstalowac stocka ? bo tam sa jakies dziwne dziwne pliki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To nie jest proste jak patrze na instrukcję.Trzeba ją napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to za około ile dni bedzię można doczekac sie instrukcji ty ją napiszesz czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Postaram się jak najszybciej- choc wolałbym, aby to zrobił ktoś, kto ma Moto G.Pro po mocno się zmieniła ta procedura...od milestone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 a nie da się przerobic systemu motoroli tak żeby dało się go tylko zflashować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A wykonałeś backup przed wgraniem CM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 tak chyba tak ale jak wipnąłem internal storage to lipa co ?a nie da sie jakos zflashowac stock recovery ?i przez nie wrzucic rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie.Stocka wgrasz przez program. Jak masz kopie zapasową to już restore backup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 TWRP nie widzi a robiłem cwm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 twrp to nie clockworkmod recovery. Dwa różne programy. Słusznie, że nie widzi.Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub JedrEjfzy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Czyli flashnac cwm i gitarka ?lipa nie mam usunełlo mi sie jakos bo wgrąłem cwm i lipa :/ nie ma ktoś kopi która mógłby podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio77 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Poczekasz do lipca to ci podeśle, bo wtedy zrobię zakup Motki, a więc lepiej późno niż wcale.Wytapkowane z mojego GT-I5510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zaczynasz mnie denerwować.Widzisz chociaż stopy jak łazisz w chmurach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowciu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy na tej wersji soft działa widi z każdym telewizorem czy jak standardowo tylko chromecast? Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi