Chupston Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) WitamMój problem polega na tym, że chciałbym wrócić do stocka, robię wszystko jak w tym poradniku http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1048-galaxy-s-iii-instalacja-czystego-firmware/ , lecz po włączeniu trybu downloading i podłączeniu telefonu kablem usb do komputera, Odin go nie wykrywa.Debugowanie usb mam włączone.Sterowniki zainstalowałem, zrestartowałem komputer i nadal nic.Proszę o pomoc Edit Neojesteś już na forum...nie wiesz jak pisać tematy?ostatni raz poprawiam po tobie Edytowane 1 Marca 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Czy Kies nie działa Ci w tle ? Pro po spróbuj z innym portem USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chupston Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kiesa nie mam zainstalowanego, zainstalowałem same sterowniki.O dziwo problem występuje tylko na moim komputerze, testowałem na innym i wszystko było ok.Próbowałem na chyba wszystkich wejściach.Martwi mnie też to, że za każdym razem gdy go podłącze do komputera, pojawia się komunikat (na pc oczywiście) "brak identyfikatora sprzętu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zaktualizuj sterownik poprzez manager urządzeń, ps jaki masz system operacyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chupston Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Windows 7 Ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Wiesz jak zaktualizować sterownik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Chupston
Witam
Mój problem polega na tym, że chciałbym wrócić do stocka, robię wszystko jak w tym poradniku http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1048-galaxy-s-iii-instalacja-czystego-firmware/ , lecz po włączeniu trybu downloading i podłączeniu telefonu kablem usb do komputera, Odin go nie wykrywa.
Debugowanie usb mam włączone.
Sterowniki zainstalowałem, zrestartowałem komputer i nadal nic.
Proszę o pomoc
Edit Neo
jesteś już na forum...nie wiesz jak pisać tematy?
ostatni raz poprawiam po tobie
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi