NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 [ROOT] Kingo Android ROOT- Szybki root dla większości urządzeń Android Jest to program o podobnym działaniu jak SuperOneClick. Różni się tym, iż program sam rozpoznaje urządzenie i próbuje zainstalować aplikację supersuer.apk.Jest dużo przeciwników tej metody, ale ich domysły o zbieraniu danych są lekko przesadzone. Program obsługuje dużą ilość urządzeń Android Wymagania:Włączony tryb debugowania USBZainstalowane sterowniki USBZaznaczona opcja instalacji aplikacji z poza Google PlayInstalacja programu:Pobieramy program http://www.kingoapp.com/android-root.htm Instalujemy na komputerzeInstalacja ROOT-aUruchomiamy aplikację Podłączamy telefon pod port USB w trybie debugowania USB Program powinien pokazać nam łączenie z urządzeniem. Jeżeli urządzenie zostanie odnalezione klikamy "ROOT" Po ukończeniu zamykamy program. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekchejman Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jak długo to trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 do 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekin Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie działa na LG L3 II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale ten sposób zadziała http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1112-super-user-do-lg-l3-ii-root/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jest to świetny program, i pozwala na szybki root. Jedyną wadą jest czas instalowania sterowników.No i oczywiście nie wszystko obsługuje.Do X10 mini pro np już nie podchodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kolego ten x10 mini pro to już jest stara zabawka Program jej nie wspiera, bo wyszła długo po... jej premierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemvelbenny Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Program daje permanenty ROOT bez odblokowywania bootloader'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak.jest jego alternatywa jak unlock bootloader, ale z niego nie korzystałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Olesiński Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 czyli Tym programem zrobi mi sie root na Telefonie Bez konieczności przeszukiwania internetu W poszukiwaniu poradnika Jak zrootować Mój telefon, i to działa bez względu na wersje androida jaką mam na fonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie na 100%, ale powinno zadziałać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dobrze by było, gdybyś napisał wersje telefonu jaką chcesz zrootować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieja1234 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Na Xperii T z androidem 4.3 nie działa. Producent nie wspiera tej wersji systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A wiesz, że ciężko jest zrootować ten system ? Trzeba kombinować z kernelami itp..dział na forum jest pod ten model.. zajrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Woźnik Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mam problem, posiadam Xperie SP z Androidem 4.3. Podłączyłem telefon i go wykrył, kliknąłem ROOT i niby rootuje ale po jakimś czasie wyskakuje błąd, że nie zrootowało bo jest potrzebny root. Wiecie co mogę teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Musisz wgrać strszą wersje systemu.Nie bardzo jest sposób zrootowania 4.3 na Xperii SP.Zajrzyj do działu Sony/ sony xperia SP/ cm, mody i romy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajs Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam, Czy po zrootowaniu advance'a tym programem powinienem jeszcze osobno instalowac CWM czy od razu mozna przejsc do instalacji CM 11 i gapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Powinieneś zainstalować CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKij123 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Cześć , co mam zrobić jeśli przy rootowaniu ( xperia M ) , wyskakuje mi najpierw , po czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElComandante CheGuevara Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam czy próbował ktoś root-ować xperie e1 od orange tym programem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 @MrKij123 brak zainstalowanych sterowników @ElComandante CheGuevara w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobaa Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Miałem mały problem z Galaxy Trend'em. Szukało szukało i nie mogło wykryć telefonu... okazało się że wystarczyło zmienić profil połączenia usb z pamięci masowej na aparat i trenda znalazło w parę sekund. Może komuś się przyda to spostrzeżenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 P710 KK 4.4.2 też nie rootuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No nic dziwnego.Jak masz nowy stock, to masz nowe zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 4.4.2 to nie jest nowy soft bo najnowszy to 4.4.4 i "L" (5.0) a jak miałem z JB 10e to nie widział fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi