marek3542tylko Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam proszę o oryginalny soft na GT-P1000 XXJPZ Szwagier miał na nim wersje 2.3.3 potem wgrałem CWM 9.1 czyli android 4.0.4 a potem cm10.2 czyli 4.3.1 CM nie spisał się na tym sprzęcie oraz nie podpasywał szwagrowi wgrałem plikiem jednoplikowym odin 1.83 ale podczas uruchomienia jest tylko logo samsung i nic wszedłem do recovery i dałem wipe data ale wyskakuje E:format_volume: rfs format failde on /dev/block/stl10 proszę o porady i pliki do 2.3.3 z oryginalnego softu samsung najlepiej te 3 plikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam. Robiłeś backup systemu przed zmianą soft'a jeżeli nie poszukaj trochę i w graj przez odina CHYBA w download modzie. Jeżeli się mylę to sorry.Są strony które oferują oficjalne systemy android nie brandowane i w niczym nie zmieniane. NP: http://www.sammobile.com/firmwares/ Mam nadzieję że pomogłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek3542tylko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 widziałem tą stronę ale nie mogę odnaleźć do gtp-1000 wersje 2.3.3 ewentualnie 2.3.6 tab był bez simlocka zakupiony w markecie a działał pod PLAY wiec może być mod od niegoDobra wgrałem sobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Są... softy, trzeba szukać innego źródła http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-P1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek3542tylko Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 do usuniecie lub zamkniecie poradziłem sobie wgrywając www.youtube.com/watch?v=eYFcGQq3tHE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 goombay Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dziękuję. Mi również udało się przywrócić prawidłowo działający Firmware. Dzięki tej informacji. goombay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nikt nie zauważył, że temat był do zamknięcia przez tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek3542tylko
Witam proszę o oryginalny soft na GT-P1000 XXJPZ
Szwagier miał na nim wersje 2.3.3 potem wgrałem CWM 9.1 czyli android 4.0.4 a potem cm10.2 czyli 4.3.1
CM nie spisał się na tym sprzęcie oraz nie podpasywał szwagrowi wgrałem plikiem jednoplikowym odin 1.83
ale podczas uruchomienia jest tylko logo samsung i nic
wszedłem do recovery i dałem wipe data ale wyskakuje E:format_volume: rfs format failde on /dev/block/stl10
proszę o porady i pliki do 2.3.3 z oryginalnego softu samsung najlepiej te 3 plikowe
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi