NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jakiego systemu używasz na smartfonie? Drodzy użytkownicy przeprowadzamy ankietę.Prosimy wybrać opcję i mile widziane komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dullsen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Posiadam Sony xperię L w Orange z softem 4.1.2 JB. Chciałbym przejść na CM ale niestety nie jest to możliwe dla mojego modelu Sony wypuścił aktualizacje 4.2.2 ale oczywiście Orange blokuje mi update:( Czytałem że mój tel. posiada wsparcie AOSP i tutaj jest moje pytanie czy Xperia L doczeka sie CM? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja mam HTC Desire Z i zainstalowałem najnowszą kompilację CM11. Niestety, telefon jest wtedy nie do użytku, przynajmniej dla mnie ( przyzwyczaiłem się do szybkości w Nexusie 4), wobec czego musiałem wrócić do romu opartego na Sense, który jest o wiele szybszy. Naprawdę szkoda, że CM11 nie działa szybciej na zetce. A czy na innych smartphonach z jednym rdzeniem i 512MB ramu też tak wolno to chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Te orange was krzywdzi tą blokadą na bootloader. A nie ściągają jej za cenę gwarancji ? Jest wersja CM dla tego modelu, ale 10.1, czyli 4.2.2Oczywiście wersja nieoficjalna @up as007 U ciebie za pewne występuje problem z qwerty.Nie jest łatwo przeportować rom na ten telefon. Dużo wersji jest jeszcze w fazie beta. np. teraz CyanogenMod pracuje nad nowym kodem CM11 dla Sony Xperi Z, Z1 Z Ultra...Jestem ciekaw ich prac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dullsen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 oki Dzieki bardzo dzis sie wybiore do Orange zobaczymy co da sie zrobic ;] a ta wersja CM jest stabilna?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie.Alpha 1, ale jest.. Też wyszedł AOSP czysty, więc widać, że coś się dzieje. Może nie będzie tak bogato jak w J (chociaż kto wie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dullsen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Cieszy mnie ta myśl ze coś się dzieje i żeby szło w dobrą stronę bo nie chce żeby L już umierała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Kokosów też nie ma co obiecać.To wszystko zależy od tego, czy developer się odważy na modyfikację dla telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Aktualnie Xperia Neo V z Gin2KitKat oparty na Androidzie 2.3.7, zablokowany bootloader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zakładam, że nieoficjalne buildy CM też się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Aktualnie CM11, nieoficjalny oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 LG L7 II (P710) Android w wersji 4.4.2 Kitkat, stock rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 również jak kolega wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 L5, stock 4.2.1 + lekkie modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sky Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 SE Xperia Neo V / Stock 4.0 + odblokowany bootloader i root. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek389 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Samsung Galaxy Trend, cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 HTC na gwarancji i teraz motorola defy z CM 7.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 5.0.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Z początku gdy dostałem nexusa 4 ze stockiem w ręce myślałem, że szybciej działać nie może, jednak zainstalowałem CM12 i jest jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 5.0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Obecnie Android 4.4.2 KitKat. Stock po aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 5.0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Cyanogenmod 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Cm11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 CyanogenMod 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi