rzeper Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hej.Mógłby ktoś pomóc odinstalowac cm11 z mojego nexusa 7 2012 wifi? Info about tablet:Cyanogenmod version:Cm11.0-installerXNPQ02RKitkat 4.4.2Core:Build04cyanogenmod#1 Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Chcesz wrócić do stocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rzeper Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chcesz wrócić do stocka?Tak. Chcialbym wrocic do stocka. Wgralem cm 11 przedwczoraj,ale pojawilo sie kilka problemow.Nie moge usunac niczego z pulpitu. Szukalem opcji unlock desktop, ale nigdzie jej nie ma. W menu sa tylko: widgety, tapety i ustawienia (ilosc kolumn, wierszy, domyslny ekran i pasek wyszukiwania). Poza tym nie moge dodac wiecej pulpitow (mam tylko jeden), ikony sa poucinane i wyskakuje komunikat: launcher3 przestal dzialac. Chyba cos sie zle wgralo.Dzieki za wszelka pomoc.Edit:Wgralem inny launcher i problem rozwiazany.Sposób na powrót do stocka i tak sie przyda, bo nie moge tego znalezc, wiec piszcie tak, czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wystarczy się rozejrzeć kolego http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1013-nexus-7-wgrywanie-czystego-firmwarestocku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rzeper Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rzeper
Hej.
Mógłby ktoś pomóc odinstalowac cm11 z mojego nexusa 7 2012 wifi?
Info about tablet:
Cyanogenmod version:
Cm11.0-installerXNPQ02R
Kitkat 4.4.2
Core:
Build04cyanogenmod#1
Z góry dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi