tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 GingerElite V2 - Xperia S PortWitam!Dziś przedstawiam wam godnego Roma uwagi,dlaczego? Dlatego,że Autor Romu śmiało nazwał tak jakby portem z Xperi S na Nasze X8.To jeszcze nic.Rom działa na stockowym kernelu czyli nie wiąże się z odblokowywaniem bootloadera to duży plus dla tych,którzi nie mogą mieć odblokowanego bootloadera,ale wracajmy do tematu co on tam ma i czym się róźni od Mini Cm7.* Na podstawie MiniCM7* Stabilny i szybki (laggi czasami mogą występować)* Xperia S wygląd (launcher itd.)* Najnowsza animacja podczas włącznia telefonu Xperia* Niektóre Xperia aplikacje i ikony* Launcher z doku Xperia S* Xperia Dzwonki i pliki audio S* Xloud i Bravia HackZnane bugi/błędy-wydajność Romu nie jest bardzo dobra-apliakcja Timescape działa,ale ma bugi podczas uruchamianiuScreeny:Downloadhttp://www.mediafire.com/?v8y3hd64nc59d1dInstalcja:-Jak zawsze Rom na karte SD-Wchodzimy w Xrecovery-Factory Reset/wipe Data-instal zip from SD Card> wybieramyRom-Reboot-GotoweBY Xperia Fan Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inssssane Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nie da się zmienić wyglądu odblokowywania : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jedynie inną aplikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yumashek Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Mam mały problem mianowicie nie ważne jaki system zainstaluje nie widzi on karty sd, tutaj nie ma wyjątku. Cwm widzi pliki na niej, w momencie wejścia do systemu żadna aplikacja nie widzi jej czy to muzyka, czy to galeria czy też zewnętrzne menadżery plików. Ale, w momencie wyciągnięcia jej z gniazda system wyświetla komunikat o usunięciu karty sd Formatowałem ją kilka razy,na rózne systemy plików nic to nie pomogło nawet formatowanie jej w cwm , tak samo jak factory reset czy wipe cache. Po zflashowaniu telefonu do stockowego romu problem znika. I tu moje pytanie czy można temu jakoś zaradzić czy raczej nic z tego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 spróbuj programem sd formater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yumashek Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) niestety dzieje się takie coś :c i nie da się dalej ruszyć z formatowaniem :< jakieś inne pomysły bo już nie wiem co mam robić :< spróbuje jeszcze z inną kartą sd ale to jutro i dam znać czy to pomogło, może ta jest jakaś lewa chociaż wtedy nie działała by w Xperii E na cyanie tak mi się przynajmniej wydaje. Edytowane 18 Lipca 2015 przez PeliKan Zdjęcia dodajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ta xperia e to mogła Ci kartę rozwalić tak jak to było w moim przypadku i to może dlatego ps. zdjęcia dodaje się jako załącznik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi