Krysiak Krysiaks Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dzięki wielkie , pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzielx21 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Mam te sterowniki ale nic sie nie dzieje w pinkcie 10/11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wciśnij jeszcze raz Volume + Te nowsze smartfony mają tak.mam tak samo jak kolega wyzej wgralem recovery(roota mialem wczesniej) wykrzyknik sie pojawia jak chce uruchomic recovery(volume up, home, power) wciskam jeszcze raz volume up i recovery sie nie uruchamiaok uruchomilem recovery przez rom managera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Zygoń (Sajgon) Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zrobiłem wszystko do punktu 13, teraz włączyłem niby to recovery i mam cały czas napis "Samsung Galaxy Trend..." i wykrzyknik w lewym górnym rogu, co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 screen poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Zygoń (Sajgon) Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Teraz mam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ten problem masz przy wgrywaniu pliku superuser.zip tak? Wykonaj pełne wipe systemu i zacznij od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Zygoń (Sajgon) Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zrobiłem wipe, wrzuciłem CWM, itd i mam coś takiego http://www.mediafire.com/view/co4cbwiblyg144w/DSCN4145.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie wgrało ci się w ogóle CWM recovery... Próbuj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Zygoń (Sajgon) Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ale mam to wypakować? Bo nie wypakowałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 do odnia musisz mieć plik .tar więc wypakuj.ZIP z superuser - nie rozpakowuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker1777 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam!Sorry że tak piszę średnio na temat ale przeglądam internet już 5 godzin i nie wiem co zrobić, chodzi o to że w lewym górnym rogu ekranu wyskakuje czerwony wykrzyknik podczas normalnego włączania i podczas recovery mode nie mam pojęci jak przywrócić normalny stan rzeczy, widzę że Jesteś obeznany w temacie więc jak możesz pomóc to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Opisz mi co robiłeś dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker1777 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Chciałem wgrać nowego androida ale przez recovery mode cały czasy fail pokazywało więc chciałem go zaktualizować co skutkowało że telefon się zaciął podczas uruchomiania tzn cały czas napis "SAMSUNG" potem ściągnąłem romy i próbowałem z tym ale po czasie jak chciałem włączyć recovery mode wyskakiwał ten wykrzyknik więc próbowałem przez odina i wyszło na to że za każdym razem jak telefon się włącza wyskakuje ten wykrzyknik i stoi ekran w miejscu, tylko download mode(czy jakoś tak) mogę włączyć.Sorry za chaotyczność ale już sam się w tym pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Hmm jak ty wgrywałeś rom?Robiłeś roota itp?Chodzi o custom rom ? Teraz musisz wgrać ROM przez ODINa (czysty stock) właśnie przez tryb DOWNLOAD:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2028-galaxy-trend-wgranie-czystego-stocku-firmware/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker1777 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ok telefon działa teraz jakiego roma byś polecał chodzi mi o jakiś z dodatkami i szybki(na galaxy core plus) i jak zaktualizować recovery mode bo z tego co pamiętam to jest 3e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharryu Sherryu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam, przeczytałem cały temat, mam Samsung Galaxy trend Lite zrootowalem najpierw za pomocą programu Kingo Root i teraz próbowałem za pomocą odina zainstalować CWM-a i po wyjęciu bateri i włożeniu przy próbie wejścia w recovery nic się nie dzieje tylko pokazuje się nazwa telefonu i w górnym lewym rogu taki mały czerwony wykrzyknik. Co zrobić teraz? Bo uruchamia się telefon normalnie tylko do recovery nie mogę wejść ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Spróbuj tak wejść : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3048-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-tryb-recovery-u%C5%BCywaj%C4%85c-android-terminal/ W tedy zobaczysz, czy poprawnie wgrało się CWM Chociaż ty masz wersje Lite.. tam masz inny kernel kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharryu Sherryu Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie chce mi dalej w recovery wejść ;/ jak inny kernel? To jaki mam recovery menu wgrać? Proszę o pomoc. Edit: Ok poradziłem sobie już działa jak trzeba znalazłem cwm na Lite i jest terraz ok. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A ja zrobiłem tak:Na czysty system wgrałem roota (kingo root)Wszystko poszło gładkoNastępnie wgrałem przez odina recovery, z tego postuWszystko elegancko, żółty trójkącik bajery i wglWchodzę do Terminal Emulator i wpisuje dwie komendy sua następniereboot recoveryznowu fajny żółty trójkącik, i nic, dodam tylko, że na stocku to działało, a na tym juz nie chce za żadne skarby. Miło by było, by ktoś pomógł, bo chce wgrać CM bo zamulony ten Touchwiz że szok edit.No przecież klikam kombinacje i nawet na stocku przez kombinacje nie chce wejść do recovery Help Me 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romano252 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 prosze o pomoc robilem roota cos poszlo nie tak i mam problem nic nie dziala i mam taki obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jaki obraz? Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. Proszę o sprecyzowanie swoich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOKSONS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam. Mam problem. A dokładnie jestem przy punkcie 16. Na telefonie klikam Select install zip from sd card , po czym 1/5 mozliwych opcji (które działa, reszta nie) a konkretnie - apply /sdcard/update.zip i wybieram -Yes -- Install /sdcard/update.zip na co telefon : --Instaling: /sdcard/update.zipFinding update package...E:Can't mount /sdcard/update.zipInstalation aborted.Co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Masz problem z kartą pamięci. Sformatuj ją lub użyj innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu86 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam po zrobieniu wszystkiego jak właczam tel Home, Camera i Volume + to sie normalnie włacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi