DeStR0y Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No dobra to teraz zapytam tak. Skoro mam juz tego cm'a i wgrałem gappsy, ale chcę wrócić na stock'a to teraz muszę znaleźć gapps pod 4.0.4 i je też wgrać, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jeżeli chcesz wrócić do stocka to nie musisz mieć paczki gapps. Stocka ma w standardzie wbudowane gdyż jest to oficjalny system 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie .. Pobierasz stock z i wgrywasz przez odina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeStR0y Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Oo no to jeszcze lepiej, dzięki chłopaczki to zaraz się za to zabieram, bo moja bateria jest smutna xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Chce zainstalować tego ROM'a... Nie idzie bo pisze /delete/ Neo O co chodzi? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez NeoCM warn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 poszukaj inne custom recovery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 poszukaj inne custom recoveryJest TWRP do Trenda Plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 jest jakaś finalna wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Niestety brak.. Projekt porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Szkoda, bo ciekawie się zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3AR Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale jest może cień szansy a przechodząc do rzeczy mam problem z połączeniem z PC próbowałem już bardzo wielu rzeczy Odin nie widzi telefonu Kies widzi że coś jest podłączony i wiesza się na łączenie tzn próbuje połączyć Włączenie trybu debugowania USB nie pomaga Windows instaluje sterowniki do Samsung Mobile USB Composite Device i urządzenie MTP USB z czego do samsung(...) kończy się powodzeniem a do MTP(...) niepowodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Cm ten z nowego linku zainstalowany? Jak tak to wyłącz kiesa, i użyj nowego kabla lub inny port, u mnie all działaWysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwap Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam.Mam taki problem instalując cm11 mianowicie:podczas instalacji wyświetla sie komunikat this package is for device kylessopen: this device is trebon o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam. Wiem że temat stary jak świat i telefony mocno poszły do przodu. Ja jednak nadal korzystam ze starego dobrego Galaxy Trenda i w tym wypadku mam pytanie - macie gdzieś jeszcze linki lub na dysku wersję CM 11? Bo wszystko co znajduję na forach polskich i na XDA jest nieaktualne, lub CWM odrzuca ponieważ pliki są uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Zamień CWM na TWRP Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi