Kuba Wiercinski Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 1 minutę temu, NeoCM napisał: On ma brand ? Szukam alternatyw na niego. chodzi Ci o fabryczny system? Jesli tak, to mial go (Jelly Bean 4.1.2 bodaj), ale w pewnym momencie swojego zywotu sie wykrzaczyl, na poczatku restartowal sie na blokadzie ekranu, a teraz w ogole nie przeskakuje logo HTC przy startupie. jeszcze raz przepraszam za banalne pytania, ale jak mowilem - jestem laikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Brand - to inaczej operator. Logo i aplikacje. Jeżeli z orange jest to nie ma możliwości go odblokować. A tak kolego trzeba chyba mu wgrać stocka. Może nawet przeinstalowanie romu. Tym bardziej, że się bootloopował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Wiercinski Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 32 minuty temu, NeoCM napisał: Brand - to inaczej operator. Logo i aplikacje. Jeżeli z orange jest to nie ma możliwości go odblokować. A tak kolego trzeba chyba mu wgrać stocka. Może nawet przeinstalowanie romu. Tym bardziej, że się bootloopował. nie ma brandu, byl czysty w stu procentach. Mozesz powiedziec troszke szerzej co z tym zrobic? EDIT: Wyczytalem gdzies, ze na 99% moge miec uwalone eMMC, bo nawet nie przenosi mnie do recovery, czyli wyglada na to, ze telefon nadaje sie juz co najwyzej na cegle... i jeszcze jedna zastanawiajaca mnie rzecz... dlaczego przenosi mnie do bootloadera bez wciskania guzikow? zaswieca mi sie tylko logo HTC i po 1-2s juz jestem w bootloaderze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caboco Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam, Mojej siostrze zepsuł się HTL desire 500, pokazuje się taki ekran jak w załączniku. Czy jest szansa zgrać dane z telefonu - jak np kontakty i czy tym sposobem przedstawionym w wątku uda mi się wgrać androida. Pozdrawiam, Caboco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mykusiek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Niewiem gdzie mam console i jak wylaczam telefon to wylacza mi sie folder android i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwier Chmiel Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi