korbov666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a na jakich windows to robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Paweł Rozmus U ciebie fastboot nie rozpoznaje telefonu, masz napis czeka na urządzenie Na pewno odblokowałeś bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 A może wiesz co może być u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jesteś pewny, że masz odblokowany bootloader? 1. może to być wina kabla usb 2. możesz nie mieć włączonego debugowania usb 3. może to być zależne od brandu operatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 niby pokazuje ze unlocked,właśnie zastanawiam się nad debugowaniem bo telefon padł mi z dnia na dzień sam i po włączeniu wibruje 7 razy i pokazuje logo HTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Naładuj go, i wgraj czyste firmware. Zacznij od nowa jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 mam naładowany,tylko jak mogę wgrać te czyste firmware? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rozmus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Robiłem to na dwóch kompach z Windows 7 i jednym z Windows 8, wszędzie taki sam efekt. Debugowanie przez USB mam włączone. Rozumiem że bootloader jest prawidłowo odblokowany, wystarczy że jest ten napis na górze? Co natomiast z paczką ADB+FastBoot.zip ? Pobrałem ją, jednak nigdzie tego nie wgrywałem. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a zainstalowales HTC sync? możesz też doinstalować to: https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rozmus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Doinstalowałem to co wrzuciłeś i się udało, dzięki wielkie Nie zainstalowałem tego wcześniej widocznie. Póki co jest wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 I jak udało się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Powie mi ktoś jak mogę wgrać czysty ROM do tego HTC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Romy dla htc sa w formacie exe. Pobierasz rom. Podpinasz telefon pod port usb i odpalasz plik exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jakoś nie mogę znaleźć tych z .exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchas Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich Mam taki oto problem: wszystko zrobione wg instrukcji zainstalowany z linka powyżej update supersu 1.8. Root checker pokazuje,że prawa roota są nadane, ale przy odinstalowywaniu niechcianego syfu telefon się resetuje i wszystkie skasowane apki powracają. Nie mogę też zainstalować busyboxa, wyskakuje komunikat: try installing to a diffrent location. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A czym odinstalowujesz? Jakimś programem zapewne? Nie raz ten program sam przywraca aplikacje uznając je za "ważne". To Ci pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchas Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odinstalowuje rom toolboxem, ale nawet jak usuwam root browserem pliki z folderu system/app pojedyńcze pliki, telefon sie resetuje i po tym ściąga wszystko ze sklepu (twitter, muzyka googla,facebook) Nie moge się tego wszystkiego pozbyć na stałe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nie chce mi wgrać pliku recovery . co może być przyczyną ? już mi brakuje pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 @korbov666 z informacji wynika jakby nie był obraz przystosowany do Twojej wersji telefonu. Spróbuj inny port, inny komputer lub inny plik img https://www.dropbox.com/s/vzfe561pyu4ubjz/recovery_cwm_hboot1.03_no-misc.img?dl=0 lub https://www.dropbox.com/s/1mhxsx73vxfa3rq/recovery_hboot1.03.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 nadal to samo :/ zmieniałem i porty i laptopa..... i obrazy a może jakoś zablokować bootloader i ponownie odblokowac? a czy mogę wgrać nowy ROM ?bez wgrywania recovery. oryginalny może być. troche poszukałem i znalazłem coś na temat s-on i s-off ja mam on a nie powinno być off ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 @korbov666 czy w ogóle ta partycja działa? Próbowałeś ją sformatować przez "fastboot erase recovery"? Może lepiej nie próbuj formatować tej partycji, skoro żadne recovery nie chce się wgrać.. Jakie teraz masz? Stockowe? Działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Stockowe mam i nie działa,po wybraniu za wibruje i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 11 godzin temu, korbov666 napisał: Stockowe mam i nie działa,po wybraniu za wibruje i nic się nie dzieje Próbowałeś tego? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2682417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbov666 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nic to nie daje :/ jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi