GM Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam, wygląda na to, że właśnie zwaliłem telefon na dobre. Po dojściu do punktu 5 i uruchomieniu Flash_Bootloader.bat telefon UMARŁ. Po ponownym uruchomieniu jest tylko logo LG, które co kilka sekund miga i koniec. Nie mogę wejść w tryb recovery oryginalny, komputer nie wykrywa urządzenia, a wcześniej widział. Flash Tool nie pomoże bo też nie widzi urządzenia. Dupa po całości. Jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuję. Ale nadzieje trochę mizerne. 29 minut temu, GM napisał: Witam, wygląda na to, że właśnie zwaliłem telefon na dobre. Po dojściu do punktu 5 i uruchomieniu Flash_Bootloader.bat telefon UMARŁ. Po ponownym uruchomieniu jest tylko logo LG, które co kilka sekund miga i koniec. Nie mogę wejść w tryb recovery oryginalny, komputer nie wykrywa urządzenia, a wcześniej widział. Flash Tool nie pomoże bo też nie widzi urządzenia. Dupa po całości. Jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuję. Ale nadzieje trochę mizerne. Chyba wiem o co chodzi. Ja mam LG p 710 (czyli drugiej generacji). A to jest wyłącznie do LG L7 (bez II). Czy jest mimo to możliwość uratowania tego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 A czy działa Ci download mode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 23 minut temu, Kamikz napisał: A czy działa Ci download mode? Nie działa. chodzi o przycisk vol+ przy podłączeniu usb? 54 minut temu, GM napisał: Nie działa. chodzi o przycisk vol+ przy podłączeniu usb? Jest ok. wszedłem w tryb download i zaktualizował system. Pomyliłem wczesniej vol + z vol-. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 No i całe szczęście. Na przyszłość sprawdzaj wersję telefonu co najmniej dwa razy przed zrobieniem czegokolwiek, żeby mieć pewność, że na pewno instalujesz właściwe dla swojego modelu oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quest Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dlaczego jak robie wszystko jak w 1 poscie i po wejsciu w recovery mam taki bialy komunikat, ze jestem w recovery mode, tutaj serwis moze zrobic cos tam itp itd nie wchodzi mi w recovery dotykowe czy inne tylko taka informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavivaD Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Dzięki działa Myślałem że będą problemy (przypadkowy brick) a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi