Kacper Marcinkowski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja dopiero zaczynam z tym zabawe więc jak zainstalować te sterowniki z kąd je wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Spójrz w ten dział.. Opisane są metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Siema mam problem z wgraniem recovery. wcześniej miałem sgs'a 1 wgranie na niego root'a było banalne i obyło się bez problemu a pierwsza próba wgrania cwm na lg nie powiodła sie.Zakładam że ten wpis w Flash_Recovery powinien być inny:Ktoś wie może co jest nie tak? ----------------------------@Edit:Dobra problem rozwiązany. Nie wgrało mi poprawnie roota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No własnie tak wynika z tego logu. Ale jak rozwiązałeś problem to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortnosa Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Można prosić o jakiś reup zipa? Archiwum jest chyba uszkodzone i nie idzie go naprawić sam .img myślę jest popsuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Plik jest na naszym serwerze nie ma możliwości jego utraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot173 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cześć, Wczoraj kupiłem P700. Chcę odblokować bootloadera wg. podanej instrukcji. Ściągam plik, rozpakowuję na C, podłączam telefon w trybie debugowania, odpalam Flash_bootloader.bat i tylko na sekundę miga okno DOS. Nic się więcej nie dzieje. Próbowałem już na dwóch komputerach. Chciałem wgrać inny ROM, ponieważ V20E nie chce zapamiętać ustawień podświetlania i czasu po jakim ma się wygasić LCD (dotyczy to restartu telefonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosk20 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Kolego pierw musisz mieć uprawnienia do roota polecam aplikacje Framaroot., robisz restart telefonu i dopiero odpalasz flash_bootloader itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrANek Ryszard Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam mam problem poniewaz mam win 8.1 i flash odpala sie na sekunde i znika jest jakies na to rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zmień system na 7. Z win 8 są zawsze problemy odnośnie sterowników lub wgrywania czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrANek Ryszard Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 dobra udało sie odpalic lecz gdy telefon sie wylaczyl nic sie nie dzialo tylko sie wlaczyl i nadal jest zablokowany jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Najlepiej jest wgrać jak najstarszą wersję systemu... I od niej zaczynać odblokowywanie, jest prościej- gorsze zabezpieczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mam mały problem. Pobrałem ten plik. Czy przed naciśnięciem Flash_Bootloader.bat trzeba coś innego zainstalować? Klikając w Flash_Bootloader.bat pojawia się na 1 sekundę cmd i znika. Proszę pomóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 @MrShapersdk/mini sdk wgrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Niezbyt wiem o co chodzi, więc raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 @MrShaperadb.zipchodziło mi o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wgrać to z podpiętym tele z debugowaniem, czy na samym pc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy ktoś opisałby mi wgrywanie adb? Jestem laikiem w tych sprawach, więc potrzebuje pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Po co ci adb? Tu wszystkie pliki są, jakby co, pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jak wcześniej pisałem, cmd otwiera się na 1 sekundę i znika. Mam sterowniki do niego, nic. Po prostu nie wiem, co mam dalej zrobić. Sterowniki i roota już mam, razek z odpowiednim kablem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Hmm.. Może spróbuj odpalić z uprawnieniami admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ten folder ma być gdziekolwiek na C, czy dokładnie w C:\L7CWM.zip ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A czy można tym jakoś uszkodzić PC? O samym telefonie wiem, że można go zbrickować etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak pobierasz nie wiesz co i skąd to tak, bo możesz wgrać wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi