Pawliniak Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 CyanogenMod 10.1 KITKAT MOD! Screeny: Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1366-samsung-galaxy-s-advance-root-dla-systemu-jelly-bean/http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1367-samsung-galaxy-s-advance-clockworkmod-recovery-w-6038/ Download:Links(i9070):ROM(i9070) 1.2Moded Gapps(i9070P & i9070):MODED GAPPS 1.2 Instalacja:Download ROMDownload gappsUmieść na karcie pamięci plikiPrzejdź do RecoveryWipeWybierz "Install the Zip from External Storage"Zainstaluj plikiUruchom ponownieźródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2534385 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbobas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 język jak na screenach ? czy jest moze english ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Polski też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wszystko chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie widziałem aby miało nogi Ale powinno. To nie jest już wersja alpha czy beta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 hehe Dzięki Najpierw i tak musisz mnie poduczyć o to co pytałem w dziale POMOC Hmmm... CM 10.2 a wersja androida 4.2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Powinna być 4.3.1... no ale może ktoś się bawił w modyfikację w systemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARPU Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ściągnąłem, zainstalowałem, przetestowałem przez tydzień.Szczerze bardzo polecam, telefon w porównaniu do stockowego systemu pracuje jak torpeda.Doinstalowałem sobie tylko TouchWiz'a bo do innych launcher'ów nie mogę się wcale przyzwyczaić Wersja tego Cyanogendmod to 10.1, a nie 10.2.Działa na Androidzie 4.2.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galasek Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Działa poprawnie, Telefon zyskał nowe życie.Jedyna wada to problem z Zegarem. ( nie da się ustawić alarmu budzika)Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A inna aplikacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejdasek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Cześć, Nie można tego zainstalować z Internal Storage? Root sam się robi?Doceniam wpis, ale tutoriale powinny być wyjaśnione krok po kroku, a tu brakuje informacji co z ROOTem (można to osiągnąć przez linkowanie do odpowiednich tematów) itp. Trafiając bezpośrednio z googla muszę poświęcić dużo czasu na zebranie innych informacji. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A nie masz instrukcji w dziale?Może tak się rozejrzyj a nie "marudzisz" na brak metody wgrywania. Ja od początku android-a siedzę w ROOTowaniach, robiłem takie rzeczy, co ty nie jesteś świadom.Jak sie czyta takie komentarze, to się już nic nie chce kolego. "ręce opadają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejdasek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Zauważ brak wymagań w pierwszym poście. Wróżką nie jestem Czy otrzymam odpowiedź na moje pytania?Nie można tego zainstalować z Internal Storage? Root sam się robi? Ponadto: wymagany jest Custom Recovery czy wystarczy stockowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1366-samsung-galaxy-s-advance-root-dla-systemu-jelly-bean/http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1367-samsung-galaxy-s-advance-clockworkmod-recovery-w-6038/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dodałem linki przedstawione przez NeoCM do pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejdasek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dokładnie tych dwóch linków brakowłlo Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil17932 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Poda ktos dzialajace linki do gapss i romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil17932 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 to jak mam z tego pobrac? wyswietla mi sie Get paid to share your links on the Internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Screen proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Po 5 sec klikasz skip ad w prawym górnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin9 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Działa, zero lagów. Polecam! Wysłane z mojego GT-I9070P przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 A jak wygląda w tym romie sprawa przenoszenia apek na kartę pamięci?Tak samo jak w 4.1.2 JB gdzie nie da się przenieść wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Zainstaluj tą aplikację @Małysz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 To program, który odsyła do systemowego przenoszenia tylko przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi