Anonim_wy Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam Dostałem ostatnio Tablet Kiano Elegance 8 3G i zaczął sie wyłaczas podczas użytkowania ustawienia fabryczne nie pomogły a linki do oprogramowań wygasły na oficjalnych stronach jakieś pomysły jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Custom Rom na nim masz? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 nie tablet posiada oryginalne oprogramowanie lecz rozważam wgranie. tablet chodzi ładnie przez półtora miesiąca i nagle tak zaczęło mu odwalać szukałem oprogramowania do niego ale nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Witam Dostałem ostatnio Tablet Kiano Elegance 8 3G i zaczął sie wyłaczas podczas użytkowania ustawienia fabryczne nie pomogły a linki do oprogramowań wygasły na oficjalnych stronach jakieś pomysły jak to zrobić
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi