radekmale Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Reset nie idzie po wprowadzeniu go w tryb i wyskakuje jakis failed a te pliki dodaje wlasnie tam gdzie trzeba a przynajmniej tak mi sie wydaje pit do pit-a i nadal wisi. Wgrywa mi niby movistar ale znowu tnie sie na logo movistar i nie idzie dalej... POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 daj screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekmale Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Postanowilem wgrac raz jeszcze by bylo widac. Telefon wydaje dzwiek ale nie caly pod koniec urywa i zostaje na tym logo, kreci sie. Odin pokazuje jakoby byloby wszystko w porzadku a jednak nie jest. Gdzies wgrywalem Movistar i tam tez mi ucinal w dzwiek i zatrzymywal sie na logu movistara. Pamiec mam dobra bo wyswietla mi modl telefonu i inne informacje. Reset nic nie daje bo wyskakuje FAILED i mam nadal to samo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A próbowałeś inny soft ? Też miałem kiedyś taki problem lecz po wgraniu softa z sammobile telefon ruszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 a w ten sposób zrób jak tu co ci pisałem: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/solved-pit-bricked-dead-problem-gt-t2535367 Podmień bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odpados Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Panowie mam problem mam jakiś czas już Cyanogenmod 11 i chciałbym wgrać czysty firmware ale w trybie DOWNLOAD nie mam takiego czegoś jak VOLUME UP i nie wiem co mam teraz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Podlacz pod PC i zobacz czy odin wykrywa, jeśli tak to flashuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil4815 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Udało się zainstalować androida 4.2.2, wyskoczył napis pass w odinie ale telefon się nie chce uruchomić. Blokuje się na logu samsunga z nazwą telefonu. Robiłem wipe data / factory reset i zainstalowałem jeszcze raz softa aby wyeliminować możliwość tego że gryzie się z poprzednim systemem, ale znów się nie chce uruchomić. Ktoś może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Poszukaj 3 plikowca i wgraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qs666 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 który z firmware jest niebrandowany? http://forum.cyanmod.pl/url.php?http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qs666 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 czy ktoś posiada stock'a do udostępnienia... cóż ściągnięcie graniczy z cudem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zajrzyj do poradnika Internet download manager(Android-poradniki), bo chyba o prędkość chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Podpinam sie pod prosbe Kolegi, ma ktos stocka do udostepnienia ? Mi pokazuje czas 3 - 4 godziny do pobrania a uwalilem telefon calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi