NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam. Możecie zainstalować sobie dodatek do softu.. jest to walkman z Xperii Z1 Jest w postaci .apk, wię instalujemy poprzez manager plików. V. 8.0.A.0.4 https://www.box.net/s/8ou8j6kxx9oo4epgsfwp starsza wersja 7.15.A.0.0 from Z1, https://db.tt/PICWB2XI inny link: Walkman Download APK base.apk Podzielcie się wiadomością na jakim telefonie działą owa modyfikacja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Lenovo a850 testowane: działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evok Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 xperia u dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @evok dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siteekk Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Lenovo A830 jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz “Lucjusz” Leosz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Na samsungu galaxy tab 2 10.1 (cm11) działa bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe1999a Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Xperia E (C1505) Błąd analizowania pakietu wystąpił problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Musissz mieć wgrany system odex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 GT-I8260 problem analizy pakietu.Jest jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie pasuje pod twoją wersje systemu. Nowszą musiałbyś wgrać zobacz tu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic der Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy wiidac roznice w dzwieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 U mnie nie działa. Galaxy Ace. Pokazuje się "Aplikacja została zatrzymana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 To ze zwględu architektury procesora, widocznie walkman pisany jest na armv7, Btw jak szukasz innego playera to polecam rocket playera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @ PeliKan ten też mi nie działa xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mi niby działa, ale od czasu do czasu crash.Zostaje przy Poweramp'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja mam prosty odtwarzacz AIMP. Jestem zadowolony. Wszystko śmiga i ma funkcję korektora graficznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja tam jestem za Apollo nie korci mnie Walkman, pomimo tego dobrą robote odwalił autor portując tą apke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No powiem Ci jest zajebi****. Płynnie chodzi, ani jednego crash'a nie miałem, w kilka sekund dodał grubo ponad 1000 utworów z karty pamięci, czysty dźwięk. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jest MEGA człowieku dzięki za port tego cudeńka. Ponieważ grand prime nie ma wbudowanego odtwarzacza zaczęłem szukać w sklepie play teraz tutaj doszedłem i znalazłem to. Mega czysty dźwięk szybko zassał 400 utworòw z karty. Nic tylko się cieszyć że ludzie takke rzeczy portują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na chomikun leży tego trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Takie pytanie, macie możliwość pobrania (nie chodzi o właścicieli sony!!) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.music&hl=pl bo słyszałem że sony udostępnia swoje apki innym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 SGS 3 Mini z CM 12.1, nie, nie mg tego pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 To chyba jeszcze nie udostępnili, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Chciałbym poinformować, że sony przemianowało Walkman na Muzyka. Więc jest a tu ss na dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ma ktoś apk ? ^^ nie mam zrootowanego Mate 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi