DusieK Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam! W tym wątku chciałbym rozpocząć dyskusje na temat już dość popularnego wycięcia w ekranie ściągnięte z iPhone X. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Jakby ktoś nie wiedział to Samsung kilka dni temu opatentował „Notcha” [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Moim zdaniem najbrzydsza rzecz jaką mogli wymyślić, wolał bym większe ramki a nie takie "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mi to szczerze obojętne. Może być może nie być. Nie lubię go, ale też nie nienawidzę. Tyle ode mnie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netselekt Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zresztą X to już za duży ledwo to się mieści, a przy dużej ilości e-maili się bardzo tnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Mnie zastanawia na groma inni wzorują się na Iphone X jak by nie mogli wymyślić czegoś oryginalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zresztą X to już za duży ledwo to się mieści, a przy dużej ilości e-maili się bardzo tnie.Posiadasz iPhone X? Jak wrażenia? Jeżeli mowa o przycięcie to wina iOS. 11 to dramat, mają skupić się w 12 nad niezawodnością Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi