Gość sonylover Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Hej wszystkim! Stosunkowo od niedawna jestem posiadaczką telefonu Sony xperia SP i mimo ze byl juz przez kogos uzywany to jestem megazadowolona bo telefon jest jak dla mnie idealny. Wszystko w miare plynnie dziala jednak zastanawiaja mnie w nim 2 rzeczy. 1: po kilkukrotnym nacisnieciu ekranu podczas uzywania internetu robi sie na wyswietlaczu niebieska ramka i caly tekst sie powieksza. Jest to troche denerwujace i chcialabym wiedziec czemu to ma sluzyc i czy mozna to jakos wylaczyc? Poza tym czasem strasznie dlugo trzeba czasem czekac az pokaze sie klawiatura :-( 2: czy tez macie tak w waszych telefonach ze aplikacje google macie tylko jako pasek wyszukiwarki czy macie wszystkie uslugi google ( gmail, moje konto, kiosk play, filmy play, google play i cala reszta aplikacji z rodziny google) skupione w jednym miejscu czy rozrzucone po calym menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Klawiaturę możesz zmienić pobierając inna z Google, a ekran to chyba opcja lupy włączona domyślnie w przeglądarce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 1. To może być lupa, jak mówi przedmówca, jednak ją możesz wyłączyć w Ustawienia> Ułatwienia dostępu. 2. Pasek Google to tylko wyszukiwarka. Reszta usług może być albo skupiona w jednym folderze(najczęściej o nazwie "Google") albo być luzem jak reszta aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi