Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'sony xperia l' .

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
  • Pozostałe
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Jak do nas trafiłeś


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 4 wyniki

  1. Wgrywałem sobie kiedyś roma z androidem 6.0.1, wczoraj po rozładowaniu telefon nie chciał wstać - system się nie uruchamiał. Postanowiłem wgrać ponownie karnel i ROM, wszystko przebiegło bez zarzutów. Telefon uruchomił się ze świeżym systemem, pobawiłem się ustawieniami i po odpowiednim dobraniu ich do siebie postanowiłem zrestartować teflon. Ku mojemu zaskoczeniu przy uruchamianiu systemu na zmianę z ikonką od ładowania systemu pokazywał się w okienku napis "uruchamianie aplikacji 1/1", i tak na zmianę pojawiało się raz to raz to, tak jakby aplikacja się nie uruchomiła tylko znowu system zacz
  2. Witajcie Do tej pory używałem CM 12.1 android 5.1.1 i powiedzmy ze nie do końca byłem zadowolony z niego. Zauważyłem że jest możliwość flashować CM 13 z adroidem 6.0 tutaj z waszego forum. Po pobraniu plików i wrzuceniu ich na kartę do telefonu wszedłem do cyanogenmode recovery i zwipowałem chyba wszystko co się dało następnie sflashowałem najnowszego CM pobranego z powyższej strony. Reeboot system - i smiga ładnie wiec postanowiłem dograć paczke gapps również pobraną z powyższego linku. Po sflashowaniu jej - reboot system, pierwsze wrażenie - wszystko działa pięknie - ale
  3. Cześć. Dzisiaj chciałem odblokować na swoim telefonie Bootloader, wykonywałem wszystko zgodnie z poradnikiem z tego forum LINK Zdaje się że wysztko mi wyszło SCREEN Problem polega na tym że telefon się nie uruchami, po nacisnieciu przycisku power pokazuje sie logo sony i potem ekran ładowania - z tego co znalazłem w internecie nazywa sie to "bootloop" i często on występuje? I teraz prośba do was, jest ktoś mi w stanie wytłumaczyć w dość prosty sposób jak to naprawić ewentualnie jakiś - dobrze wytłumaczony poradnik - krok po kroku żeby to odplokować? Szukałem w int
  4. Jak włączyć w Sony Xperia L bootloader? Liczę na szybką odpowiedź
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności