Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'Wi-Fi' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
    • Forum Google Nexus
    • Forum LG
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Pentagram
    • Inne marki tabletów
  • Pozostałe
    • Developer
    • Off-Topic
    • Bazar
    • Gry
    • Aplikacje
    • Operatorzy
    • Grafika
    • SmartWatch / SmartBand
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 5 wyników

  1. Witam, zauważyłem, że jest problem z ROM'ami na bazie CM, używałem CM12/13 teraz przeszedłem na ResurectionRemix 5.7.4 i problem nadal występuje, mianowicie chodzi mi o WiFi, kiedy telefon przechodzi w deep sleep, odłącza WiFi. Kiedy telefon odblokuje, system ponownie łączy się z WiFi, pomimo opcji włączonej w ustawieniach 'Wi-Fi włączone w trybie uśpienia - Zawsze' system ją ignoruje. Chodzi mi o sytuację, gdy np. jestem w domu, ktoś mi napisze mi wiadomość na Whatsapp'ie wtedy gdy akurat tel jest w trybie uśpienia, nie dostane o tym 'powiadomienia', co strasznie zniechęca do korzystanie do tego ROM'a. Zauważyłem gdy np. wyłączę WiFi zmienię w.w opcje na 'Wyłączony' włączę WiFi i wyłączę. Znowu zmienię na w opcjach na 'Zawsze' to WiFi działa wtedy jak powinno. Ale gdy będzie restart tel. lub zaktualizuje się coś w Play Store - problem powraca. Poratujcie jakąś dobrą radą
  2. Otóż dziś odkupiłem Samsunga Galaxy Core Plus na Androidzie 4.2.2 od koleżanki, lecz telefon ma pewien mankament. Otóż, gdy chcę uruchomić wifi (przesuwam suwak z 0 na 1) wyskakuje napis włączanie, po chwili suwak wraca na swoje miejsce w pozycję 0. Nie wiem co może być nie tak, przywróciłem ustawienia fabryczne, zrobiłem wipe'y i nadal to samo.
  3. Witam! Jestem tutaj nowym użytkownikem i mam od razu problem. Otóż zakupiłem tydzień temu telefon Samsung Galaxy S Advance . Dostałem go z stockowym Androidem JB od Samsunga. Postanowiłem,że zaistaluję mu CM10. Po zaistalowaniu system normalnie działał i moduł Wi-Fi również. Po godzinie od zaistalowania CM, gdy włączam moduł Wi-Fi jedyne co się pokazuje w ustawieniach to Napis Włączam Wi-Fi. Po zrestatowaniu telefonu normalnie się włącza moduł lecz jak go wyłączę i znowu włączę pojawa się ten sam problem. O co tu może chodzić? Odpowiadając na pytanie Czy moduł Wi-Fi nie jest uszkodzony? Odrazu odpowiadam. NIE. Na stockowym Androidzie JB od samsunga normalnie się włączał i po wyłączeniu również działał. Bardzo Proszę O Pomoc Jestem Nowy Oraz Telefon Nowy Rom Pobrałem Stąd: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2497660 Pozdrawiam PS.Przed Chwilą Znowu Włączyłem Moduł Wi-Fi i po 10 minutach dopiero się włączył
  4. Witam Od razu po wgraniu Cyanogenmod 10.1 przywitała mnie taka o to informacja -> "Niestety, aplikacja Lokalizacja sieciowa została zatrzymana", Niestety Wi-Fi jest mi bardzo potrzebne w codziennym użytkowaniu więc bardzo proszę o pomoc
  5. Witam, zdecydowałem się na zaktualizowanie mojego I9001 do Jelly Bean 4.2.2 z CM10.1 M2. Wszystko zrobiłem jak w instrukcji i wszystko działa OK, oprócz Wi-Fi. Wpisałem hasło jak należy i naciskam połącz z siecią, po chwili jest status "łączenie", a po kilku sekundach zmienia się na " Zapisana, zabezpieczona za pomocą protokołu WEP. Co może być tego przyczyną i jak to naprawić? Dzięki za pomoc, pozdrawiam
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności