DusieK Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Pamiętaj Drogi Użytkowniku, wszystko co robisz, robisz na własną odpowiedzialność! W tym poradniku przedstawię Ci sposób na pozbycie się funkcji "Mój Dzień" z aplikacji Messenger. Co będzie Ci potrzebne? Oczywiście smartfon z androidem ROOT Trochę cierpliwości A więc przejdźmy do poradnika Pobierz aplikację Terminal Emulator Skorzystaj z komendy: su Następnie wykonaj następujące polecenie w oknie dialogowym: am start -n „com.facebook.orca/com.facebook.messaging.internalprefs.MessengerInternalPreferenceActivity” Po poprawnym wykonaniu komendy powinno pojawić się ukryte menu w aplikacji Messenger. Kliknij w Gate Override option. Korzystając z funkcji Search Gatekeepers. wyszukaj frazę internal. Ustaw opcję messenger_internal_prefs_androidna na YES. Powróć do poprzedniego ekranu. Zlokalizuj opcję MobileConfig. Wyszukaj poland montage feature i ustaw na false. Kliknij przycisk RESTART NOW!. Aplikacja Messenger powinna włączyć się bez funkcji "Mój Dzień". Źródło XDA-Developers.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barebonet Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nie pokazuje mi po su nic nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A Root jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombos Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Mi się nie chciało bawić. Zainstalowałem Lite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi