Witam, dawno nie byłem na tym forum, jak źle opiszę to przepraszam ale odzwyczaiłem się tutaj :D. Więc tak, posiadam telefon P8 Lite z "allegro". Wszystko ładnie śmiga, oprócz jednego. Wyświetlacz wciąga najwięcej baterii.
Przy takim zwykłym bawieniu się w ustawieniach, co 2 minuty 1% idzie. Na minimalnej jasności. Tak to, telefon na całą dobę, tylko 1% używa. Nie chcę nic kombinować z rootem ani z romem, ponieważ mam go na gwarancji.
Mój android to Marshmallow zaktualizowany z lollipopa. Po aktualizacji nie robiłem factory reset, jedynie po dostarczeniu. Mój BUILD ID to: ALE-L21C432B602. Proszę o szybką pomoc.
Sieć komórkowa to 3G, LTE nie chcę.
EDIT: INFO z Ampere przy ładowaniu z USB:
Status: Ładowanie
Podłączenie: Ładowanie USB
Poziom: 11%
Zdrowie: Dobra
Technologia: Li-poly
Temperatura: 28C
Napięcie: 3,729 V
Model: ALE-L21
Wersja Android: 6.0
Build ID: HuaweiALE-L21
INFO Z Ampere przy ładowaniu z ładowarki
Podłączenie: Ładowanie sieciowe
Poziom: 12%
Napięcie: 3,705 V (co pare sekund skacze)
Pytanie
TheUltiPL
Witam, dawno nie byłem na tym forum, jak źle opiszę to przepraszam ale odzwyczaiłem się tutaj :D. Więc tak, posiadam telefon P8 Lite z "allegro". Wszystko ładnie śmiga, oprócz jednego. Wyświetlacz wciąga najwięcej baterii.
Przy takim zwykłym bawieniu się w ustawieniach, co 2 minuty 1% idzie. Na minimalnej jasności. Tak to, telefon na całą dobę, tylko 1% używa. Nie chcę nic kombinować z rootem ani z romem, ponieważ mam go na gwarancji.
Mój android to Marshmallow zaktualizowany z lollipopa. Po aktualizacji nie robiłem factory reset, jedynie po dostarczeniu. Mój BUILD ID to: ALE-L21C432B602. Proszę o szybką pomoc.
Sieć komórkowa to 3G, LTE nie chcę.
EDIT: INFO z Ampere przy ładowaniu z USB:
Podłączenie: Ładowanie USB
Poziom: 11%
Napięcie: 3,729 V
Model: ALE-L21
Wersja Android: 6.0
Build ID: HuaweiALE-L21
INFO Z Ampere przy ładowaniu z ładowarki
Podłączenie: Ładowanie sieciowe
Poziom: 12%
Napięcie: 3,705 V (co pare sekund skacze)
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi