sopel_wwy Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam poszukuje ROM-u z polskim menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jeśli zainstalujesz wersję ENG to na 99% w ustawieniach będziesz mógł zmienić. Użyj może znaków interpunkcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopel_wwy Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Mam zalaną klawiature niektóre przyciski mi nie działają. Kolego poratujesz jakimś linkiem ? wgrałem już pare Romów i do co drugi nie działa lub rom jest bez PL menu. Pomoc znalazłem na innym forum, dziele sie linkiem ;]http://chomikuj.pl/sopel_wwy/Przydatne+programy/Alcatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Od siebie polecam More Locale 2Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sopel_wwy
Witam poszukuje ROM-u z polskim menu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi