Witam, mam Htc Desire 610, znalazłem na forum Xda ,,Mokee Rom'' (Android 5.1)
Działa fajnie, stabilnie i nie wyrzuca żadnych błędów.
Lecz jest jeden mankament. Nie mogę normalnie włączyć Wi-Fi. Muszę robić to ręcznie ( tzn. po tapnięciu na ikone Wi-Fi na pasku, nie łączy się automatycznie. )
Drugim problemem jest uciążliwe i denerwujące( dla mnie ) wyskakujące powiadomienie ,, Zaloguj się do sieci Wi-Fi: ,,nazwa mojego routera''.
Takie samo powiadomienie pojawia się kiedy łącze sie z internetem z karty sim.
Czy jest ktoś cierpliwy i uczynny, kto mógłby mi w tym pomóc, żeby telefon z Wi-Fi, łączył się automatycznie i pozbyć się tych powiadomień ?
Pytanie
Janosik Kowalski
Witam, mam Htc Desire 610, znalazłem na forum Xda ,,Mokee Rom'' (Android 5.1)
Działa fajnie, stabilnie i nie wyrzuca żadnych błędów.
Lecz jest jeden mankament. Nie mogę normalnie włączyć Wi-Fi. Muszę robić to ręcznie ( tzn. po tapnięciu na ikone Wi-Fi na pasku, nie łączy się automatycznie. )
Drugim problemem jest uciążliwe i denerwujące( dla mnie ) wyskakujące powiadomienie ,, Zaloguj się do sieci Wi-Fi: ,,nazwa mojego routera''.
Takie samo powiadomienie pojawia się kiedy łącze sie z internetem z karty sim.
Czy jest ktoś cierpliwy i uczynny, kto mógłby mi w tym pomóc, żeby telefon z Wi-Fi, łączył się automatycznie i pozbyć się tych powiadomień ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi