NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Miał ktoś z was smartfon z systemem windows phone? Może podzielicie się wrażeniami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja sam nie miałem ale bawiłem się telefonem od koleżanki z klasy .. płynnie chodzi nawet ładnie wygląda .. ale i tak wolę androida xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kafellki - pieknie wspolpracuje z dotykiem.Plynnosc - nieziemska.Korzystanie z niego - 8/10 : testowane na lumii 520. Gdyby nie developerka w c#, dawno bym sie przeniosl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja chyba jeden z telefonów zamienię na ta lumię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Fajne są Lumie, dziś naprawde ciezko eejsc na rynek z wlasnym os'em jedyna opcja jaka zrobil m$ byla optymalizacja os'u i to wg mnie był strzal w dziesiatke, jest dla mnie jedynym sensownym zamiennikiem ios'a jesli chodzi o os'y zamkniete, bo tak ogopnie to Android <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 chodzi bardzo szybko, to trzeba przyznać, nawet na low-endowych modelach, lecz kafelki są jak dla mnie brzydkie, nie podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Najgorszy jest brak możliwości pobierania niekompatybilnych rozszerzeń i wymagane logowanie przez Outlooka albo Windows Live żeby móc ogarnąć jakąś grę. ._. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi