Szogunx Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Witam, posiadam telefon Huawei P8 Lite. Problem jest jeden. Lubie mieć dużo miejsca na pamięci wewnętrznej. Pobierałem grę (DeadTrigger 2 ale to bez znaczenia) i chciałem przenieść pliki obb na kartę pamięci. I zrobiłem wszystko dokładnie tak jak w tym poradniku (https://forum.cyanmod.pl/topic/4735-folder-mount-przenoszenie-plików-gier-data-oraz-obb-na-kartę-sd-po-instalacji/) Jednak po wejściu w grę aplikacja chcę pobierać właśnie te pliki. Co do telefonu: -Posiadam Roota (King root nie posiadam jakiegoś tam supersu czy coś w tym stylu) -System jest oryginalny, nie wgrywałem żadnych romów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Generalnie wystarczyło by wejść w ustawienia aplikacji i tapnać "Przenieś na kartę pamięci". Temat zostaje w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szogunx Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nie działa. Po pobraniu aplikacji zajmującej 500 mb pamieć miała 4,72 po "przeniesieniu" za pomocą tego przycisku pamieć zwiększyła się do 4,77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Temat poprawiony zgodnie z regulaminem forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Pamięć jest po to żeby z niej korzystać. Więc daruj sobie. Jak Ci będzie brakować pamięci wtedy będziesz myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szogunx Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Wolę teraz poprzerzucać sobie większe gry, a nie później obudzić się z ręką w nocniku. Dalej proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Link2SD ale do tego Root potrzebny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szogunx
Witam, posiadam telefon Huawei P8 Lite.
Problem jest jeden.
Lubie mieć dużo miejsca na pamięci wewnętrznej.
Pobierałem grę (DeadTrigger 2 ale to bez znaczenia) i chciałem przenieść pliki obb na kartę pamięci.
I zrobiłem wszystko dokładnie tak jak w tym poradniku (https://forum.cyanmod.pl/topic/4735-folder-mount-przenoszenie-plików-gier-data-oraz-obb-na-kartę-sd-po-instalacji/)
Jednak po wejściu w grę aplikacja chcę pobierać właśnie te pliki.
Co do telefonu:
-Posiadam Roota (King root nie posiadam jakiegoś tam supersu czy coś w tym stylu)
-System jest oryginalny, nie wgrywałem żadnych romów
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi