Dave9881 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam ostatnio zauwarzyłem że jest możliwość oblokowywania bootloandera na moim lg h420 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 https://forum.xda-developers.com/lg-spirit/help/lg-spirit-h440n-thread-t3108435 Tutaj coś jest. Od razu mówię: dobrze się zastanów co robisz. Ten post jakoś nie wygląda na pewny. To, że możesz to zrobić nie znaczy, że jest na to dobra metoda. Przy tego typu operacjach jest szansa, że uceglisz telefon. Lepiej zrób roota i pobaw się Flashfire - takie TWRP z poziomu Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Proszę poprawić temat zgodnie z regulaminem forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dave9881
Witam ostatnio zauwarzyłem że jest możliwość oblokowywania bootloandera na moim lg h420 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to sie robi?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi