kolega123123123 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam, mam pytanie czy poprzez wgranie supersu poprzez twrp może się system tak dlugo wlaczac ? Bo ładuje sie, laduje i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Może to trwać dość długo, nawet do 30 min. Jeżeli nic się nie będzie dziać, przywróć kopię systemu, możesz potem spróbować zainstalować inną wersję super su. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolega123123123 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Robiłem nawet fabryczne ustawienia i nic ;/ Mogę zainstalować jakiś soft przez który mogę aktualizować system przez androida a nie samemu? Do zamknięcia, mam inny problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kolega123123123
Witam, mam pytanie czy poprzez wgranie supersu poprzez twrp może się system tak dlugo wlaczac ?
Bo ładuje sie, laduje i nic
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi