Elkozirro Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam Mam problem z moim urządzeniem Motorola X Pure XT 1575 Mianowicie: Telefon zakupiony w stanach 4 miesiące temu działa bez zarzutu na pokładzie antek6 Położyłem cegłę na stole zablokowana podnoszę , a ekran przestał reagować świecić i wgl. Telefon działa słychać dźwięki wibracje screena ekranu słychać. Myśląc ze wyświetlacz moze sb klekł wymieniłem na nowy. Po wymianie nadal to samo... black screeen i tyle co sie z tym mogło stać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodam ze jest na gwarancji ale amerykańskiej w europejskim serwisie odmówili pomocy ... LoL Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy jest szansa ze jest to czujnik zbliżeniowy słuchawki do ucha? Oo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Myślałem, że płyta ale urządzenie ponoć wydaje dźwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elkozirro Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wszystko chyba działa poza ekranemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 a wchodzi do jakiegokolwiek trybu? może system padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elkozirro Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia szczerze powiedziawszy. Jak to rozpoznać?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wgraj softa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elkozirro Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jam jest Noob w tym temacie .... jest jakiś tutorial tu na forum jak w tym urządzeniu to zrobić ?I czy da sie jak tam na bank debug jest wyłączony ? Czy to nie ma znaczenia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To raczej nie system. Być może pękł lut przy taśmie łączącej ekran z płytą główną. Włącz ekran i poświeć w niego latarką (z bliska) może to podświetlenie padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elkozirro Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ekran jest nowy zamówiłem i przełożyłem i nadal to samo czyli ciemność widze a dźwięki vibracje screeen gdy nadusze power+lowSoundWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Źle się wyraziłem - miałem na myśli złącze na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elkozirro
Witam
Mam problem z moim urządzeniem Motorola X Pure XT 1575
Mianowicie:
Telefon zakupiony w stanach 4 miesiące temu działa bez zarzutu na pokładzie antek6
Położyłem cegłę na stole zablokowana podnoszę , a ekran przestał reagować świecić i wgl.
Telefon działa słychać dźwięki wibracje screena ekranu słychać. Myśląc ze wyświetlacz moze sb klekł wymieniłem na nowy.
Po wymianie nadal to samo... black screeen i tyle co sie z tym mogło stać?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dodam ze jest na gwarancji ale amerykańskiej w europejskim serwisie odmówili pomocy ... LoL
Czy jest szansa ze jest to czujnik zbliżeniowy słuchawki do ucha? Oo
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi