Monokuma Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich. Przepraszam że tak od razu z prośbą do was. Ale potrzebuję pomocy. Jestem młodą osobą w sytuacji bez wyjścia. Założyłem zbiórkę funduszy na sfinansowanie mojego celu. Chciałbym ten cel zrealizować. Lepiej w taki sposób niż np kraść. Środki finansowe zbieram na wyjazd do pracy za granicę. Żeby wyrwać się z toksycznego środowiska. Nic więcej. Został mi tylko własny mózg, Galaxy Ace 2 z cm11.No to myślę jak tu to wszystko ogarnąć. Jakbym miał co sprzedać to już bym wyjechał z Polski. Może chociaż ktoś tu mi pomoże? Proszę o waszą pomoc. Z góry dziękuję. Ogólnie to jakby ktoś potrzebował pomocy z telefonem z Androidem, IOS, Symbianem. To postaram się pomóc w miarę możliwości. Bo trochę w tym siedzę. Link do zbiórki. www.pomagam.pl/1gxnsyob Jeszcze raz dziękuję za wszelkie zainteresowanie. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Do zamknięcia. Sam już coś chyba ogarnąłem. Najlepsze jest to że i tak nikt mi nic nie wpłacił. Wszyscy jak zawsze mają wywalone. Ale kogo to interesuje Wysłane z mojego mt6582 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi