artkon75 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 witam mam taki problem z note 4 dzis telefon wylaczyl mi sie i nie idzie go wlaczyc ani nie reaguje na ladowarke od kilku dni kilka razy sam sie wylaczal lecz szlo go wlaczyc a dzis nic ktos moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Popraw temat według regulaminu forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artkon75 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 11 minut temu, DusieK napisał: jak jestem tu nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Zapoznać się skoro jesteś nowy. Co do telefonu to moim zdaniem padła bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
artkon75
witam
mam taki problem z note 4 dzis telefon wylaczyl mi sie i nie idzie go wlaczyc ani nie reaguje na ladowarke od kilku dni kilka razy sam sie wylaczal lecz szlo go wlaczyc a dzis nic
ktos moze pomoze
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi